Livsstil

Laver hun aldrig mad?

 

Laver hun aldrig mad? Sådan er der nogle som tænker, når de læser med her på bloggen…

Men det gør hun da:-) Og tit faktisk – ikke hver dag, men næsten…

Der er bare lige det ved det, at i øjeblikket, hvor jeg har så travlt til hverdag bliver det nemt til noget hurtigt og let-at-lave, som f.eks. salat med lækkert fyld eller grill med salat – altså meget salat!

Mens vi har sejlet har det ofte været lidt svært at beregne hvor og hvornår vi gik i land og derfor har vi købt ind, sådan lidt fra dag til dag (også fordi sådan et køleskab om bord på et skib, altså ikke hører til de allerstørste) og mest grillet eller spist ude…og det har været rigtigt skønt og afslappende:-)

Nå, men altså, NÅR jeg så laver mad går jeg all-in, for jeg elsker spændende mad og helst mad med mange farver.

Måske husker du, at jeg engang sidste år havde et abonnement på levering af mad fra Årstiderne?

Det var jeg svært godt tilfreds med, da der både fulgte opskrifter og alt det der tilbehør og krydderier, som skal bruges med i passende afmålte portioner, så man ikke får en masse til udsmidning.

Sådan en ordning kunne jeg faktisk godt dinde på at købe mig til igen, men skal dog lige undersøge markedet, da jeg ved at der nu findes flere som tilbyder udbringning af økologiske fødevarer efter et lignende koncept.

Har du erfaring med andre end Årstiderne, så giv mig lige en kommentar om det:-)

Takker på forhånd rigtigt mange gange:-)

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.