Livsstil

Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider læse det?

Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider læse det?
W U W U W U – S N A R T T I D I G E N!

Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider mon læse om et liv, som mange nok mener er på vej ned ad bakken? Når nu man ikke længere har den helt samme stramme hud som for 15 år siden eller løber en maraton pr. uge eller føder børn i en lind strøm eller skriver kogebøger så englene synger, så er der vel ikke meget tilbage som kan interessere den almene læser eller hvad??

Jooo, faktisk fornemmer jeg en tendens til at vi halvgamle bloggere er ved at blive lidt mere interessante end vi var, da jeg for eksempel startede min første mormormedstiletter-blog op for snart 5 år siden. Det er dejligt at vide, at det vi skriver om, også bliver læst og kommenteret på indimellem. Jeg tænker, at det er fordi vi 50+ tøser stadig insisterer på at leve livet, dog nu med bedre tid til livet (skriver hende her som har pissetravlt lige for øjeblikket;-)) end f.eks. vores mødres generation gjorde det. De gik sgu lidt i stå, da de blev 50, ik’?

Vi vil stadig have smart tøj og lakerede negle og rulle vores hud med fikse rynke-instrumenter, så vi bliver friskere at se på og vi flasher da også gerne en god fest og noget champagne, når lejligheden byder sig, for vi hygger os sgu stadig og nyder hvad livet byder os. Det er sådan vi er på dette her sted i livet og byder gerne indenfor i vores verden, så kom glad:-)!!

Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider læse det?
L Æ K K E R A F T E N
Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider læse det?
50+
Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider læse det?
L O V E I T
Hvorfor blogge når man er 50+? Hvem gider læse det?
M I N E D R E N G E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.