Livsstil

Åbenrå og besøg af Dronningen af Danmark…!

naj juni 2014 144

Åbenrå og besøg af Kongeskibet og Dronningen af Danmark…!

I dag går det løs i Åbenrå med besøg af Majestæten og Kongeskibet og Margrethe og Henrik skal køre gennem byen i karet! Hvis du har været i Åbenrå, vil du vide, at Gågaden i byen er temmelig stejl i begge ender, så jeg håber godt nok at heste og ryttere har fuldkommen styr på sagerne – jeg mener, selv på cykel med rigtig gode bremser kan det være en nervepirrende tur, så hatten af for Regentparret, som tør tage turen i karet:-)

Min søde Neglepige og navnesøster i Åbenrå, Tina Karger hos Karger Beauty har fortalt, hvilke super aktiviteter byen byder på i dag og resten af weekenden, så vi glæder os rigtigt meget og er lige nu på vej mod det sønderjyske og jeg kan da lige opfordre dig til at slå en smut forbi Åbenrå, hvis du ikke har andet på programmet til denne weekend.

Jeg glæder mig til at overvære deres besøg, for selvfølgelig er vi da på vores eget skib på en dag som denne…Skal nok lige uploade nogle fotos efterfølgende:-)

Ellers skal vi bare nyde weekenden sammen nogle af vores unge mennesker og være her lige så længe det fine vejr tillader det, for nu er det jo snart tid til at “Susie” skal på land, ØV!!:-(

Hvad skal vi så få tiden til at gå med???!!! Jo;-) Bare vent, vi har en plan….og den er god!

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.