Livsstil

Åbenrå og besøg af Dronningen af Danmark…!

naj juni 2014 144

Åbenrå og besøg af Kongeskibet og Dronningen af Danmark…!

I dag går det løs i Åbenrå med besøg af Majestæten og Kongeskibet og Margrethe og Henrik skal køre gennem byen i karet! Hvis du har været i Åbenrå, vil du vide, at Gågaden i byen er temmelig stejl i begge ender, så jeg håber godt nok at heste og ryttere har fuldkommen styr på sagerne – jeg mener, selv på cykel med rigtig gode bremser kan det være en nervepirrende tur, så hatten af for Regentparret, som tør tage turen i karet:-)

Min søde Neglepige og navnesøster i Åbenrå, Tina Karger hos Karger Beauty har fortalt, hvilke super aktiviteter byen byder på i dag og resten af weekenden, så vi glæder os rigtigt meget og er lige nu på vej mod det sønderjyske og jeg kan da lige opfordre dig til at slå en smut forbi Åbenrå, hvis du ikke har andet på programmet til denne weekend.

Jeg glæder mig til at overvære deres besøg, for selvfølgelig er vi da på vores eget skib på en dag som denne…Skal nok lige uploade nogle fotos efterfølgende:-)

Ellers skal vi bare nyde weekenden sammen nogle af vores unge mennesker og være her lige så længe det fine vejr tillader det, for nu er det jo snart tid til at “Susie” skal på land, ØV!!:-(

Hvad skal vi så få tiden til at gå med???!!! Jo;-) Bare vent, vi har en plan….og den er god!

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.