Livsstil

Back in Bogense

IMG_1712

Da vi havde pustet ud ovenpå Samsø-turen, måtte vi hjemover til Åbenrå og derfra videre til Herning – i bil? Ikke fordi vi ikke havde lyst til at blive, men vejret blev dårligere, sådan rent sejlmæssigt OG der var en fodboldkamp på MCH Arena, som skulle ses…..så vi satte kursen på ‘Hjem’ og stod ud af Juelsminde havn efter et par dejlige, solrige dage med lækkert mad og godt selskab…

Det første mål på turen hjem var Bogense, den gamle hjemstavn for det ‘gamle’ skib. Mest fordi vi havde lidt dårlig samvittighed over ikke at have givet  lyd fra os i al den tid, der var gået siden vi købte ‘Susie’. I en havn er det jo sådan, at man holder øje med hinanden, altså om naboens båd ligger hvor den plejer og om alt er ok…..

I Juelsminde havde vi mødt en vores naboer fra broen i Bogense, hvor vi plejede at ligge og på snakken med ham, forstod vi at man havde diskuteret, hvor vi dog var blevet af i løbet af sommeren?

Bogense hed det derfor, men at ligge på vores gamle plads var jo udelukket, da ‘Susie’ er bredere og derfor ikke  kan gå ind mellem fortøjringspælene. Heldig for os var der en plads langskibs, som det hedder ved en superfin bro og der lå vi så et par dage og nød gensynet med gode, gamle Bogense.

image

image

image

image

image

Mormor med stiletter trak i bare fødder og bikini og gik i vandet for første gang i år!?? Lidt gys, men ellers dejligt forfriskende og skal bestemt gentages inden sæsoner er slut….

Og vi spiste dejlig mad igen på Damskibshuset ude for enden af den gamle kaj med den vidunderligste solnedgang foran os….Life is good!

Efter et par skønne og afslappende dage i Bogense satte vi atter ny kurs, denne gang mod Årø, som skulle være et stop på vejen til Åbenrå, fordi vejret tillod det, men sådan skulle det så ikke gå, for vi endte et helt andet sted.

Laters, baby!

 

 

 

 

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.