Livsstil

Majestæten ‘live’ og Dannebrog helt tæt på…

image

image

Majestæten ‘live’ og Dannebrog helt tæt på…

Måske er det fordi vi er kommet i den alder vi nu er i for jeg har aldrig sådan været særlig imponeret af vores kongehus, altså sådan at jeg var en decideret fan, vel, men de senere år har jeg fået mere og mere sympati og er faktisk ret stolt af at være dansker og have en så flot dronning, som vi har??

Hun er altid smilende og vinkende uanset vejr og vind og humør iøvrigt, hatten af for det, for den styrke er der mange almindelige danskere som ikke magter at udvise selv på en ganske gennemsnitlig tirsdag, for eksempel?

image

image

Både Kaptajnen og jeg tog sygt mange billeder i fredags, da hun og Henrik var her i Åbenrå med Dannebrog….Og vi var helt tæt på det meste af tiden, ret fedt at prøve???Jeg deler lige en flok fotos med dig, for du er da garanteret ligeså Royal som jeg?

image

image

Inden Majestæten ankom til Torvet i Åbenrå, nåede vi lige en smut forbi havnen for også at se Dannebrog helt tæt på?

image

image

image

image

Det er virkelig det smukkeste skib jeg har set og jeg tænker ikke der i verden findes noget lignende og når man som vi, selv sejler, så er der bare så mange detaljer, som er udover det perfekte⚓️

Det var en dejlig oplevelse, at se Majestæten live og Dannebrog helt tæt på og skal bestemt gentages næste gang vores kongehus besøger en by, som vi lige tilfældigvis opholder os i!

Dejlig mandag til dig??

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.