Spanien

AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII

AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII
R E J S E K L A R

AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII – snart sidder vi atter i lufthavnen og venter på vores fly, som skal tage os ned til solen og varmen i Algarrobo i skønne Andalusien. Denne gang bliver vi dernede i næsten en måned O G vi har Skibhunden med. Han er vaccineret mod både rabies og vandpytter og helt klar til turen. Nu er vi bare spændte på, hvordan han klarer det hele. Heldigvis skal vi mellemlande i Paris og skifte terminal, så han kan lige få lov at strække benene på turen fra en terminal til den næste, for ellers skal han være i sin transporttaske under sædet hele vejen i flyet.

Det næste som bliver spændende, er hvordan han klarer at komme ned til varmen, sådan pludseligt. Hen over sommeren har han taget det fint og har elsket at ligge og slikke solskin på agterdækket, men det er måske noget andet for ham dernede….Nå, det kommer garanteret til at gå godt det hele – vi glæder os i hvert tilfælde helt vildt. 

Vi får gæster dernede to gange på denne tur, ad en uges varighed pr. gang, så vi får nok at se til og der bliver garanteret hygget igennem og vandret ture og kigget på smukke steder og spist dejligt mad med dertil hørende lokalt vino. Vi skal sikkert se både flamenco dansere og gå aftentur på Balcon de Europa og få lange skygger på Promenaden, nyde solen og en tur i hulerne og meget megt mere – O G arbejde!

Vi flyver på søndag, tidligt om morgenen, så det bliver nok starten af næste ugen inden jeg har nyt fra det spanske. Skal iøvrigt have kick-startet mit spansk kursus i aften;-)

Der bliver masser af billeder og sjove historier her på bloggen, det garanterer jeg!!

AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII
S O L E L S K E R
AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII
L A N G E S K Y G G E R
AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII
N O V E M B E R 2 0 1 5
AFREJSEN NÆRMER SIG, JUBIIII
F L A M E N C O

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.