Livsstil

En fødselsdags visit i Skagen – denne gang i bil

En fødselsdags visit i Skagen - denne gang i bil
T O M T

En fødselsdags visit i Skagen – denne gang i bil – blev det til i weekenden. Rene og Bobo blev i det midtjyske for at passe FMC og firmaet, så mellembarnet og jeg kørte afsted søndag morgen. Der var jo en fødselar deroppe, som skulle fejres og det er da helt vildt som tiden flyver, for da Michelle og jeg kørte derop kom vi til at tale om at det er tre måneder siden Rene og jeg sejlede derop i vores skib “Susie”.…Som tiden flyver afsted – mon jeg når det hele?

Jeg holder jo af Skagen på alle årstider, men alligevel er der noget lidt vemodigt over byen, når alle bådene er sejlet hjem og butikkerne kun har åbent 3 dage om ugen og der er mennesketomt langs kajen og udenfor restauranterne, ikke? Der skal være liv og glade dage og solskin, så er det bedst, men vi hyggede os så i steder for indendøre med dejligt mad og hyggesnak. Vi var en lille flok denne gang, for fødselarens helbred er ikke hvad det har været, så vi skal kun være der i små doser p.t. og det var helt okay…Vi startede 7 til søndagsfrokost og endte med at være 5 til middag, så det var sådan lidt flydende udskiftning og det fungerede fint…

Mellembarnet og jeg havde en fin tur med masser af god snak på vejen derop og hjem igen og vi fik rigtigt indhentet noget af det forsømte, skønt!

G L Æ D E R O S T I L 2 0 1 7
En fødselsdags visit i Skagen - denne gang i bil
B O R D E T E R D Æ K K E T

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.