Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 9.

E N H U N D E F T E R I P A D

En Skibshunds dagbog – 9.

Se hvad jeg kan!! Nu er vores skib på land og jeg er hjemme i Herning med min mor og far. Vi arbejder hverdag på kontoret og der har jeg lært computere og sådan noget at kende, så derfor var det het naturligt for mig at kigge med i min fars iPad, da jeg så noget bevæge sig. Jeg ser faktisk også TV om dyr og også lidt fodbold med min far. Min far er mit favorit menneske i hele verden og jeg elsker at putte hos ham og gå tur med ham og alt sådan noget. 

På skibet var jeg sådan lidt vagthunde-agtigt, dog uden at gø for det ligger slet ikke til mig – jeg er kun nysgerrig og vil gerne hilse på andre mennesker og dyr hele tiden og E L S K E R når jeg må lege med flere andre hunde på E N gang. Jeg kan også godt lide at hilse på større dyr end hunde, f.eks. højlandskvæget, som vi møder når vi går tur i Mosen. De er godt nok kæmpestore, men jeg er ikke bange for dem og går heller ikke ind under hegnet til dem, for jeg tænker nok de tror jeg er en mus eller noget eller kan spises…

Jeg har nu skiftet næsten alle mine tænder og har i stedet for de små skarpe babytænder fået nogle flotte, kraftige bisser og har heller ikke lyst til at bide i ting og hænder længere – i hvert tilfælde næsten ikke;-) 

Der er bare blevet så koldt her i Danmark og jeg glæder mig mega meget til jeg skal med min mor og far ud at flyve for allerførste gang. Vi skal flyve til Spanien, ned til solen og varmen, ahhhh, jeg fryser så jeg ryster herhjemme:-) Måske skal jeg få min mon til at købe en trøje til mig – eller er det for fesent??

En Skibshunds dagbog - 9.
V A G T H U N D P Å J O B
L Ø S E T Æ N D E R
En Skibshunds dagbog - 9.
M O N D E V I L L E G E?

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.