Rejser

Jeg lærer spansk – et selvstudie og supersjovt

screen568x568
Min søde spansklærer

At lære sig spansk – et selvstudie og supersjovt

Hold da op, hvor er det sjovt at lære sig et nyt fremmedsprog, i min høje alder;-)

Jeg har altid været et meget sprogligt menneske. Kunne for eksempel tale rent inden var var 1 1/2 år – og med korrekte endelser, tider etc….I min skoletid elskede jeg sprogfagene og fik højeste karakterer i alle sprog, inklusive latin (som ikke er et sprog) og blev da også udklækket som Samfundssproglig Student fra Viborg Katedralskole i tidernes morgen.

Gennem hele mit liv har jeg flittigt brugt af mine sprog, dog mest det engelske, som jo nærmest blev mit andet modersmål – so to speak – i min tid i Botswana, hvor engelsk er hovedsproget.  Så jo da, jeg har sandelig fået noget for mine skolepenge må man sige, MEN det afholder mig da ikke fra at tilegne mig endnu et sprog her i den anden halvdel af mit liv,nemlig det spanske!

Engang gik jeg til ‘Italiensk for begyndere’;-) et par sæsoner, men på grund af mit job på daværende tidspunkt, fik jeg ikke rigtigt holdt det ved lige og har da også glemt en del, men lidt hænger da ved og det kommer mig tilgode nu, hvor jeg er gået i gang med at lære spansk, for der er mange ord og vendinger som minder om hinanden i de to sprog.

Nu er vi jo en del på farten, så det med at gå til Aftenskole eller anden klasseundervisning undervisning, kan jeg simpelthen ikke passe ind i min kalender og fandt så tilfældigvis nogle forskellige Apps med sprogundervisning, og efter lidt research synes jeg at Mondly er den bedste. Man kan også oprette en konto via sin pc, men jeg har jo altid min iPad med mig, så der har jeg App’en. Der er simpelthen en super måde at lære nyt på og jeg hygger mig gevaldigt med at udtale ordene korrekt – og til stor morskab for Kaptajen ind imellem;-)

screen568x568
Rigtig gode forklaringer og features

Hvis du har lyst til at lære et nyt sprog, så kig i Appstore – man kan få dem til mange forskellige sprog, bl.a. hebræisk, portugisisk, tjekksik. hollandsk, koreansk bare for lige at nævne nogle af de lette;-)

God fornøjelse og kan du nu have en helt uovertruffen weekend!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.