Rejser

Flamenco…og en lille spansk prinsesse

IMG_3198
Flamenco prinsessen

Flamenco…og en lille spansk prinsesse – det var hvad vi oplevede sidste gang i Nerja. Ikke den aften med Pinocchio, men aftenen efter…

På aften-shoppe-turen efter vi havde spist på Pinocchio, gik vi forbi et sted hvor der var masser af skilte med reklame for Flamenco og det fængede hos os begge, da vi godt kan lide at danse og at se andre danse, så vi blev hurtigt enige om, at det skulle vi da se! Og det skulle vi så næste aften, klokken 22 – Jesus, de går sent ud, de indfødte:-) Nå, men afsted vi kørte efter maden, behørigt klædt på i spansk-inspireret tøj, selvom vi kun skulle kigge på;-)

Hvor var de flotte at se på og hvor var de dygtige, fantastisk! Men det bedste var den lille pige på vel omkring 6 år, som var så fin i sin Flamenco-kjole og små sko og hun ku’ bare danse og gøre sig til på ægte spansk manér – hold op, hvor var hun skøn:-) Hun dsnsede med sin far – det var bare så cute. Jeg kan sagtens finde på at gå ind og se showet igen, bare for at se hende optræde…..

IMG_3197
Flamenco holdet
IMG_3199
Flamenco prinsessen og den stolte far

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.