Livsstil

Bryllupskagen

Bryllupskagen er en historie for sig selv.

Nu var Festen jo egentlig ikke et bryllup, men blev lidt til det, da jeg
i min tale til Rene breakede, at vi var blevet gift på Valentinsdag 🙂

Kagen var det eneste, som havde noget med bryllp at gøre under hele festen, så den skulle i hvert tilfælde være perfekt. Og det var den!

Kager med sjæl

Jeg bestilte den hos Kager med sjæl som er en lille fin butik ejet af søde Anna. Anna er bare vidunderlig dygtig til at lave de smukkeste og mest velsmagende kager – og så er hun smaddersød samtidig.

Hvis nogen skulle mangle en kage så skriv bare til hende og send eventuelt nogle fotos med som inspi, så laver hun din drømmekage til dig.

Til Leonora Elvira’s 1 års fødselsdag havde hun lavet den allermest yndige lyserøde kage, som passede perfekt til dagen.Det var der jeg opdagede hende!

Nå, men gæsterne var vilde med den flotte kage, som også smagte utroligt lækkert af en blanding af chokolade og vanille – efter mit eget ønske. Man vælger selv smag og blomsterpynt und alles!

Bryllupskagen hentes hos Kager med sjæl
Leonora Elvira 1 år

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.