Livsstil

Weekenden bliver nydt i Skagen!!!

Weekenden bliver nydt i Skagen!!!
S O M M E R E N S L A N G B O R D

Weekenden bliver nydt i Skagen!!! Dog med en lidt anden temperatur end da vi var der med det smukke skib “Susie” i sommers. Men det bliver det bestemt ikke ringere af, for vi bor hos mine forældre og bliver forkælet med stegte rødspætter på ægte skagens manér og skal lige om snart ud at gå en seriøs lang tur ud til Grenen med Skibshunden i rygsækken, YES! 

Her er altså bare skønt at være, selv om vinteren, men I må lige vente på fotos til efter weekenden, for iPad er bare et møg-værktøj at blogge fra;-) I mellemtiden kan I jo lige nyde mine minder fra Sommertogtet 2016, her og her...

I må have en allerdejligste weekend allesammen – KYS herfra toppen af Danmark!!

Weekenden bliver nydt i Skagen!!!
D E J L I G E M I N D E R

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.