Livsstil

Weekenden bliver nydt i Skagen!!!

Weekenden bliver nydt i Skagen!!!
S O M M E R E N S L A N G B O R D

Weekenden bliver nydt i Skagen!!! Dog med en lidt anden temperatur end da vi var der med det smukke skib “Susie” i sommers. Men det bliver det bestemt ikke ringere af, for vi bor hos mine forældre og bliver forkælet med stegte rødspætter på ægte skagens manér og skal lige om snart ud at gå en seriøs lang tur ud til Grenen med Skibshunden i rygsækken, YES! 

Her er altså bare skønt at være, selv om vinteren, men I må lige vente på fotos til efter weekenden, for iPad er bare et møg-værktøj at blogge fra;-) I mellemtiden kan I jo lige nyde mine minder fra Sommertogtet 2016, her og her...

I må have en allerdejligste weekend allesammen – KYS herfra toppen af Danmark!!

Weekenden bliver nydt i Skagen!!!
D E J L I G E M I N D E R

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.