Livsstil

Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen

Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
S K A G E N S V A R T E G N

Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen var det svært at komme i gear igen, synes jeg lige et øjeblik;-) Men, okay, mandag morgen var jo starten på en ny, uspoleret uge, så jeg var da relativt hurtig til at komme op på en større klinge og i gang og nu her tirsdag aften går det forrygende og nu tænker jeg bare at der ikke er timer nok i denne uge, med alt det, som jeg gerne skulle nå inden lørdag igen rammer.

Trods travlheden skal I da ikke snydes for et lille kig på Skagen, som der ser ud deroppe sådan her den allersidste halvkolde (freezing) weekend i januar 2017 – helt fantastisk når man som jeg ‘elsker havet når det bruser vildt’ (citat: Drachmann), dog helst set fra landjorden;-) – så her kommer snap’s i en lind strøm:-)

Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
P Å V E J M O D G R E N E N
Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
H A V E T B R U S E R
Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
B E R Ø M T H O T E L
Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
D E T E R N E D E D U G E M A N G L E R
D E T H V I D E F Y R G E M M E R S I G V I V A R H E L T D E R U D E
Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
N Æ S T E N H J E M M E I G E N
Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
‘M O D E R E R I K Ø K K E N E T’
Efter en aldeles fremragende weekend i Skagen
K A N I M Æ R K E D U F T E N

Da vi landede lige til frokost (det var aftalt!) var der fiskebord med alt godt fra havet inklusive hjemmelavede fiskefrikadeller, som man godt må spise U D E N rugbrød under;-) Jeg spiste tre plus alt det andet, kæft hvor var jeg mæt! Derefter måtte vi simpelthen ud til Grenen på gå-ben – 8,0 km lige nøjagtigt fra mine forældres hus – en frisk og skøn tur med dejlig sludder og en Skibshund i rygsækken, som altid;-) Da vi endelig vendte næsen hjemad blev vi mødt med et hyggeligt oplyst hus og stegte rødspætter in-the-making – vi elsker Skagen!!

Tænk, at vi er så priviligerede, at vi bare kan køre en tre timer til toppen af Danmark og så er vi på det mest skønne sted med de dejligste forældre, som forkæler os fra vi ankommer og til vi rejer gen, med dejligt mad, gåture og hyggesnak og et spil skak i ny og næ – UH, hvor vi snart skal derop igen;-) 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.