Livsstil

Skøn formiddag med alle mine kyllinger!

Skøn formiddag med alle mine kyllinger!
S K Ø N N E P J A T T E H O V E D E R

Skøn formiddag med alle mine kyllinger! Hvor havde jeg dog glædet mig længe til den formiddag vi havde sammen forleden – mine tre døtre  og børnebørnene og jeg sammen i et par timer for at hygge-ose, handle lidt og spise frokost sammen inden vi igen alle skulle hver til sit 🙂 Det er bare så vildt hvor meget de to Guldklumper vokser og udvikler sig for hver eneste gang jeg ser dem. Nu er det jo ikke nogen stor forkromet hemmelighed, at jeg slet ikke ser de to rollinger så meget som jeg gerne ville, men vi har jo alle så travlt hele tiden og Rene og jeg er enten i Spanien eller på vores skib, så hvis ikke vi engang imellem stopper op og prioriterer anderledes, så går der alt for lang tid imellem at vi ser familien! Måneder, sgu, sommetider!! Så der er blevet omprioriteret lidt her efter vi kom hjem fra Malaga, hvilket betyder lidt mere familie-tid sådan generelt.

Nå men, vi fik da hygget igennem forleden og sluttede af med en V I R K E L I G lækker brunch/frokost hos Cafe Fry. Manner, jeg har sjældent set så velassorteret en brunchtallerken til så billig en penge – der kommer jeg helt sikkert igen, for jeg elsker når ting ikke er for dyre og man samtidig for noget ekstra;-)

Prinsesse Izabell og Lille a havde en fest med at give high-five til tjeneren og spise alt frugt, nutella og pynt fra min og Moster’s tallerkner i stedet for at spise deres eget mad, som ivrigt var pastaskruer og kyllingenuggets (hvad ser mere kedeligt ud på en tallerken end de to ingredienser U D E N pynt eller noget??). Så det blev besluttet, at de to fremadrettet bestiller brunchtallerkner i stedet for kedeligt ‘børnemad’…..

Skøn formiddag med alle mine kyllinger!
A L L E M I N E K Y L L I N G E R
Skøn formiddag med alle mine kyllinger!
T I D T I L S A M T A L E R
Skøn formiddag med alle mine kyllinger!
V I S L Å R M A V E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.