Livsstil

Frisk Fanget Fisk

Frisk Fanget Fisk som det hedder, leverer lige til døren i en termokasse med is. Det er bare SÅ nemt og lækkert at købe fisk på den måde.

FriskFangetFisk.dk er et nyt firma, som holder til langt ude vest på i Hvide Sande og faktisk, så er en af idefolkene bag firmet, min venindes søn…Cool knægt, ham!

Virkeligt meget fisk

Nåmen, vi har nu fået leveret derfra flere gange og da vi også handler for vores forældre for tiden, så var den seneste ordre ret stor.

Jeg fik 25 fiskefileter, 15 stykker fersk laks og 8 hele rødspætter. Hold da fast, en kassefuld af lækre fisk.

Så snart kassen var leveret fik jeg fordelt alle fisk i poser, klar til frost. Jeg pakker dem altid i små portioner, så der ikke bliver madspild, for vores høns er sgu ikke vilde med fisk, jo rejer, men ellers ikke. Så er det også nemt at tage et par poser med til vores forældre, når nu fiskehandleren her i byen er lukket.

Jeg elsker fisk

Man er vel halv skagbo og stod det til mig, så spiste vi fisk eller skaldyr 5 gange om ugen. Det er jo mega sundt og kan tilberedes på 1000 måder. For tiden spiser vi fisk 1 gang om ugen, hvad sker der lige for det? Aaaahh, engang imellem får vi en ægge/rejsemad til frokost i weekenden og det tæller vel også…

Nå, men anyways, hvad jeg ville sige er, at man kan få de friskeste fisk leveret lige til døren. Det er bestemt noget vi fortsætter med efter corona, for det er faktisk nemmere end Bilka to-go og så er man altid sikker på at fisken er friskfanget.

God humor hos fiskerne

Faktisk får jeg altid en sms, dagen efter jeg har bestilt fiskene, hvor der står: “Ohøj, vi er lige ude og fange din fisk, men der er snart på vej til dig”. Det er da god humor, ikke?

Så hvis du bor i det jyske, så giv den gas og bestil fisk hos fiskerdrengene i Hvide Sande!

Ship ohøj!

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.