Livsstil

Vippe serum – B R E A K I N G N E W S!!

Vippe serum - B R E A K I N G N E W S!!
B E A U T Y L A S H

Vippe serum – B R E A K I N G N E W S!! Den opmærksomme læser har jo bemærket at jeg inden vores seneste rejse til Spanien fik påsat falske vipper! Godt så – og hvordan er det så gået med det? Jo, det gik jo vældigt godt i starten og jeg var dygtig og gjorde alt det rigtige og passede på dem. Men guderne skal vide, at jeg synes det er svært, at man f.eks. ikke må rense vipperne med, når man renser øjnene efter en dags med make-up i hele femøren. Men de var så flotte, var de og jeg drømmer da stadig om at have sådan nogle hele tiden.

Det var jo et forsøg, fordi jeg aldrig havde prøvet det før og egentligt altid har syntes at mine egne, fesne, farveløse vipper er trælse og uanset hvor meget mascara jeg putter på, så bliver de bare ikke længere eller tættere;-)

M E N den selvsamme dag som jeg fik de falske vipper på, sad jeg hos min negle-pige, Anette, og vi talte jo om de hersens vipper og vippeserum M2, som jeg tidligere har prøvet, men som jeg synes er rasende dyrt og i hvert tilfælde lige så dyrt som falske vipper, så potato-potato:-) Hun anbefalede mig så at købe noget andet vippe serum som hedder Beauty Lash og som jeg ikke anede fandtes – og det bedste er næsten prisen, kun kr, 173,00 hos Normal….Bum, bum, hvad siger I så? Og det kan så også købes på nettet….

Jeg fes afsted og købte et par pakker og gik straks i gang, samtidig med at jeg havde de falske vipper på og nu 6 uger efter har jeg allerede de fineste vipper, som I kan se på det nederste billede. Og det er med fare for at I alle bliver forskrækkede, at jeg lægger de her billeder op af mig selv, helt uden make up og close-up i mit ansigt, så man rigtigt kan se alle rynkerne, he he he!!! Det er I K K E det samme som falske vipper 8som jo nu er faldet af allesammen via naturlig udskiftning;-)) men det er fint og jeg er stadig ikke ved 8 ugers milepælen, som er der hvor man bør have størst effekt. Jeg fortsætter i hvert tilfælde og skal nok holde jer opdateret, for hvis det virkelig holder det her, så har jeg fundet noget om er både billigt og bedre/sundere for vipperne, end kunstige vipper eller M2!!

Respons ønskes, tak, for hvis ikke det her er braking news, hvad pokker er så?!

Vippe serum - B R E A K I N G N E W S!!
U D E N N O G E T

 

M E D M A S C A R A

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.