Livsstil

Nu med nye V I P P E R!!

Nu med nye V I P P E R!!
F Ø R

Nu med nye V I P P E R!! Uhhh, de er så fine – og L A N G E! Dem er jeg godt nok glad for og de skal nok blive passet godt på:-)

Det er Trine fra by Garner her i Herning, som har lavet mine smukke vipper og hun er bare superdygtig og meget grundig. Det tog 2 1/2 time, hvor jeg slappede af med dejligt julemusik og sludren fra de andre i salonen. Hun tog sig også tid til at forklare mig omhyggeligt, hvordan jeg skal passe og pleje dem, så de holder længst muligt.

Jeg viser dem lige i close-up (Uha-uha – jeg hader close-ups, hvor man kan se hver en fure i ansigtet) og lidt længere fra. 

Nå, anyways, hvis I har spørgsmål eller andet til vipperne, så skriv!!!

Nu med nye V I P P E R!!
E F T E R
Nu med nye V I P P E R!!
P Å A F S T A N D

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.