Livsstil

Nu med nye V I P P E R!!

Nu med nye V I P P E R!!
F Ø R

Nu med nye V I P P E R!! Uhhh, de er så fine – og L A N G E! Dem er jeg godt nok glad for og de skal nok blive passet godt på:-)

Det er Trine fra by Garner her i Herning, som har lavet mine smukke vipper og hun er bare superdygtig og meget grundig. Det tog 2 1/2 time, hvor jeg slappede af med dejligt julemusik og sludren fra de andre i salonen. Hun tog sig også tid til at forklare mig omhyggeligt, hvordan jeg skal passe og pleje dem, så de holder længst muligt.

Jeg viser dem lige i close-up (Uha-uha – jeg hader close-ups, hvor man kan se hver en fure i ansigtet) og lidt længere fra. 

Nå, anyways, hvis I har spørgsmål eller andet til vipperne, så skriv!!!

Nu med nye V I P P E R!!
E F T E R
Nu med nye V I P P E R!!
P Å A F S T A N D

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.