Livsstil

M Å S K E er det kaffe…men det er helt sikkert mandag!

M Å S K E E R D E T K A F F E N

M Å S K E er det kaffe…men det er helt sikkert mandag! Ved godt at jeg nok gentager mig selv, men jeg fatter bare ikke hvorfor mandag er sådan en frygtelig dag for de fleste??? Jeg synes det er en over lækker dag, for så kan jeg få styr på det som jeg ikke helt nåede i sidste uge eller få begyndt på noget af det, som jeg har i min kalender og på to-do-listen (som er rimeligt lang stadigvæk;-) Men jeg er jo nok bare født med en sindssyg energi hele tiden og så er den ikke længere, vel? Og forretsen så blev der ikke noge Netflix og Homeland i går, for jeg kunne da ikke sidde stille længe nok! Inden jeg fik set mig om var dagen så langt fremskredet at der kom Herre-håndbold – og S Å kunne jeg sidde stille lidt;-)

Hvad mon mandagen så skal bruges til…Jo, jeg skal lige først med Mellemste datter til et møde sådan en halv times tid og derefter står den på møde her i huset og så skal jeg i gang med et lidt nyt projekt (noget med min ‘rigtige’ arbejde;-)), som betyder at jeg skal sidde i lang tid foran min pc og taste og taste og taste, M E N så bliver det også godt bagefter.

Nå, men det er heller ikke fordi jeg skal slå alle jer mandags-trætte midt i ansigtet, men ha’ nu er helt igennem fantastisk og lækker mandag – det skal nok gå det hele – og lige pludselig er det sgu fredag igen!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.