Livsstil

Udfordret på håret – hvad sker der lige…?

Udfordret på håret - hvad sker der lige...?
Så kraftigt var det…

Udfordret på håret – hvad sker der lige…?

Nu behøver jeg simpelthen hjælp! Jeg har for første gang i mit liv fået en hår-krise!!! Jeg har pludselig fået fuld forståelse for andre piger, når de har jamret over sit hår. Jeg, derimod, har altid været velsignet med et særdeles nemt hår.

Hvis I har fulgt med her på bloggen, har I sikkert set at jeg har sådan et ret kraftigt, candy-floss agtigt hår, eller havde, altså det med det kraftige….For her det sidste års tid er der sket et eller andet med mit hår. For cirka et år siden begyndte jeg at fælde mere en normalt og jeg har sådan ser allerede tilskrevet det overgangsalderen. Så langt så godt:-)

På nuværende tidspunkt har mit hår en tykkelse, som jeg vil betegne som normalt, tykt, nordisk, blondt hår. I min verden er det bare det samme tyndt hår, hvis I forstår? Når jeg nu helt mit liv – også under graviditeter og efter fødsler – har været så mega heldig altid at have et godt hår og aldrig har fældet eller haft trist hår, så er det bare super ærgerligt, at jeg nu kan mærke hvordan mit hår ligesom kun er en skygge af sig selv…

What to do? Jeg kan ikke få det til at sidde pænt længere. Det reagerer nærmest ikke på stylingprodukter og jeg tør faktisk ikke få det hverken farvet eller bleget af frygt for at det skal koste mere hår eller komme til at ødelægge, hvad der er tilbage…Bonusinfo: Jeg har prøvet diverse produkter fra Moroccan Oil – virker ikke. Har sågar også prøvet billige produkter fra supermarkederne – virker heller ikke. Har prøvet forskellige ting fra redken – virker ikke!

Nu er det så jeg gerne vil spørge, om nogen derude, har erfaring med dette her fældning i overgangen og måske har et tip eller to til hvor jeg skal gå hen for at få hjælp???

Anyone??? På forhånd tak og ha’ nu en forrygende weekend.

(Bare rolig – mit liv går videre, blot nu med tyndere  og mere uregerligt hår:-))

5 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.