Livsstil

Så blev det min tur!

fine krøller igen
reklame | nye krøller

Så blev det min tur! Nøjj, hvor har jeg glædet mig til at komme afsted. Ikke fordi corona’en har stukket en kæp i mit frisør hjul, men fordi det bare var ved at være tid.

Min yndlingsfrisør

Jeg går kun til frisør 3-4 gange om året og for tiden går jeg hos Park/Hair Design her i Herning. Det er altid Gitte, som klipper mig og finder ud af, hvad der skal ske med mit overgangsalder-hår. Jeg har gået hos Park/Hair Design i et par år nu og jeg er vældigt godt tilfreds. Gitte er næsten på min alder og det gør bare, at hun ser på mit hår på en anden måde end en helt ung og nyuddannet frisør ville gøre.

Hun er for eksempe ret hård omkring længden på mit hår. Hver gang jeg foreslår, at jeg måske skal have en lille page eller noget kortere hår, så bliver det et stort NEJ derfra. Hun slår fast gang på gang, at jeg er en langhårspige og at mit hår er et af mine særlige kendetegn. Det kan jeg da godt selv se på en god dag, meeeenn der er jo også de mindre gode dage, hvor intet opfører sig som det burde og så er det jeg får lyst til at blive klippet kortere.

Nå, men 100.000 tak, søde Gitte fordi du altid ved, hvad der er bedst for mig og ikke holder dig tilbage for at sige det højt, så jeg ikke kommer til at falde i den der fælde og så bagefter fortryder det.

Hvad fik jeg lavet

Denne gang har jeg fået en tiltrængt klipning. Dernæst fik jeg farve i med staniol. Sådan nogle helt fine, tynde lyse striber, som blender rigtigt fint ind med min egen farve og giver et flot spil. Til slut fik jeg også farvet bryn – når nu jeg alligevel sad der.

Jeg er jo en krøllepige, sådan fra naturens hånd. Men de seneste par år (læs: i forbindelse med overgangsalderen) har jeg mistet de fleste af mine flotte spændstige krøller til fordel for noget fint, fe-agtigt hår, som er virkeligt svært at styre og få til at se lækkert ud.

Hvilke produkter fik jeg med hjem

Derfor bruger jeg altid nogle produkter specielt til krøllet hår og elsker at blive introduceret for nyt. De produkter jeg fik med hjem denne gang, kan man faktisk købe i Park’s webshop lige her og her. De virker!! Mit hår er bare så flot nu og har fået en sundere glans.

Det ene produkt er en fiber mousse, som skal i de lange længder af håret. Man kan ligesom trække i moussen og så drysser den lige ned på håret og fordeler sig selv jævnt. Cool. Det andet produkt er en saltvandsspray som sprayes i toppen af håret og som er virkelig lækker at arbejde med, så den bliver jeg helt sikker glad for.

Jeg har som man nok kan regne ud, en hel skuffe fyldt med med stylingprodukter. Det er egentligt ikke så slemt, for der er altid noget at eksperimenere med på en dårlig hårdag, så tak også for det, Gitte!

Tusinde tak Gitte og Park/Hair Design!

Ha’ en helt og aldeles pragtfuld aften!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.