Livsstil

Så er det sgu mandag igen!!!

image

Så er det sgu mandag igen!!!

Hvis du er en af dem, som HADER mandage, som i, at du bare slet ikke vågner før tirsdag morgen, så prøv lige at overveje om ikke du kan bruge mandagen til noget sjovt, som f.eks at købe noget du har haft lyst til længe eller som du har kigget på, men ikke syntes at du enten fortjente eller havde råd til… Måske er det lige netop i dag, på denne her mandag, at du skal gøre det, køb det og dit liv bliver markant bedre fra nu af!

Herfra bliver mandagen meget bedre, ja, den bliver ligefrem din yndlingsdag hele ugen og fremover vil du elske mandage:-) Trust me…Jeg har afprøvet teorien!

Så Glædelig Mandag derude!!!

  • og fortæl mig så lige hvad du købte, ik’ ? 😉

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.