Livsstil

At følge sit hjerte hele livet……

 

At følge sit hjerte burde være det mest naturlige for os alle! Men det er det desværre ikke….De fleste bliver hængende i gamle rutiner, som de ikke føler glæde ved og som derfor ikke giver dem følelsen af lykke.

Jeg har engang for mange, mange år siden lovet mig selv altid at følge mit hjerte og den beslutning har taget mig vidt omkring i verden og i livet….

Jeg har som alle andre mest af alt søgt efter kærligheden, og har også fundet den i glimt, ligesom lykken……

Har tænkt meget over ‘Lykken’ og er efter års ræsonnement kommet til den slutning, at hvis mit hjerte har sit forsvar sat helt op, så får lykken ikke lov at skinne igennem, så jeg har øvet mig, sænket paraderne og har åbnet mit hjerte helt op og har inviteret kærligheden indenfor, uden forbehold, uden betingelser, kun med det ene formål, at elske og at blive elsket resten af dette liv…i

Og hvad sker der, nå man åbner sit hjerte?

Jo, så bliver hjertet mødt af et andet hjerte, som har samme mission i livet og det er ret fantastisk og meget smukt?

 

image

Så jo, jeg har det helt fantastisk og hviler i mig selv og glæder mig til hver dag i den næste halvdel af mit liv….

Laters baby?

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.