årrrhh, hva'?
Sandgaarden og haven

Køkken make-over

Vi har lavet en køkken make-over. Torsdag og fredag. Fordi der lige skulle ske noget mere, her under lock-down og fordi vi allerede, da vi købt huset, talte om det. Som sådan var vores køkken ikke særligt gammelt, ca. 7 år, og det fejlede ingenting og var faktisk rigtigt pænt. Men da hele vores hus og have er indrettet sådan i lidt Morten Korch møder nordisk stil, har vi længe overvejet mere træ i køkkenet.

Køkken make-over – hvad har vi lavet?

Det har vi så fået nu. Vi valgte, at købe nye låger og skuffefronter og ikke andet. Vi har genbrugt indmaden i skabe og skuffer og har så købt de nye låger samme sted, som køkkenet er fra oprindeligt. Nå jo, en ny opvaskemaskine måtte der så også lige til, da vi gerne ville have den integreret. Det ser bare flot ud, når man, som vi, har en laaang side i køkkenet, med et laaangt køkkenbord.

Vi valgte Dark Oak, fordi det passer så perfekt til de synlige bjælker i hele huset. Selvom vi lige et øjeblik overvejede, om det ville blive for mørkt til huset. Her er jo ret lavloftet og de fleste vinduer er små. Men heldigvis er der store vinduespartier i køkkenet, så det blev et GO til mørk eg.

Det har vi bestemt ikke fortrudt. Her er ligesom blevet lidt hyggeligere og mere varmt, end med det helt hvide køkken.

Hvad synes I?

Vi er mega godt tilfredse med vores køkken make-over. Det er bare blevet super hyggeligt. Og det ekstra fede ved det er, at nu er jeg jo nødt til at købe lidt nyt til køkkenet, ikke? Jeg tænker noget med nyt til vinduerne og spisebordet, i hvert tilfælde. Måske skal jeg også købe nye krukker til min kaffe og sådan….?

E.A.T.

Vi har hele tiden haft de der røde bogstaver – E.A.T. – stående over ovnene. Hvis man kigger godt efter, så kan de ses på et af fotoene nederst. Rødt i indretning er ikke lige min stærke side og jeg får lidt ondt i hjernen, hver gang jeg kigger på dem. Så! Dem har jeg nu spraymalet i tre forskellige farver i stedet for. Farverne har jeg valgt ud fra det billede, som hænger ved siden af køleskabet. Det er blevet super godt. De er bare ikke tørre endnu, så der kommer foto af dem på en anden kanal, om et par dage.

Lampe forespørgsel….

Nye lamper skal vi da have over spisebordet. Det må gerne være nogle, som er lidt lettere end dem vi har nu, som er for kompakte. Forslag modtages med tak!

de her lamper skal skiftes ud
de her lamper skal skiftes ud

Både fredag, lørdag og i dag har jeg gjort det hele grundigt rent, efter renoveringen. Er det for tidligt at kalde det forårsrengøring? Det er jo egentligt meget smart at få nyt køkken, for så kommer man da ind i alle krogene og fået støvet fjernet.

Vi er slet ikke færdige endnu…

Om en lille måneds tid kommer turen til begge badeværelser. Men der skifter vi altså hele molvitten, både vaske, vandhaner og skabe og bordplader. Det bliver de samme fronter som i køkkenet, med træbordplader og vaske ovenpå. Bare vent,det blir så godt!

det er da mere end okay
det er da mere end okay
meget hyggeligere
meget hyggeligere
EAT - under forvandling
EAT – under forvandling

Er det ikke bare fiiint!

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.