Afrika - mit eventyr

Cheeta…

Cheeta...
C H E E T A

Cheeta…

Får lige lyst til at dele et meget specielt foto med dig:-)

Ja, det er fra Botswana, nærmere bestemt fra Mokolodi Game Reserve tæt på Gaborone City, hvor jeg boede…
De lavede nogle rigtig gode foto-safariture rundt i reservatet og jeg fik set mange af de vildeste dyr…
At klappe en gepard er ikke lige noget man prøver hver dag og jeg var rystende nervøs, da jeg satte mig på hug ved siden af ham.

Han, der imod,  havde jo tydeligvis prøvet det før så han tog det helt roligt og nød bare opmærksomheden….

Cheeta...
Mr.Croco

Anderledes var det med Mr. Croco deude på vandet – eller man skal vist nærmest sige under vandet. Han var på frokostjagt, lige da jeg og resten af selskabet kom forbi og havde forladt jeepen, for at strække benene og se om vi kunne få øje på nogle fotoemner i søen. Det kunne vi så, men guiden syntes at det var en virkelig dårlig ide, at vi blev stående ved bredden og knipsede løs, så han bad os bakke meeeeeeget langsomt alle sammen på en gang, helt stille og roligt og så ellers bare op i bilen. Vi bakkede!!!! og var heldigvis i sikkerhed igen efter kort tid.

Der kunne jeg også godt mærke mit hjerte slå!

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.