Afrika - mit eventyr

Cheeta…

Cheeta...
C H E E T A

Cheeta…

Får lige lyst til at dele et meget specielt foto med dig:-)

Ja, det er fra Botswana, nærmere bestemt fra Mokolodi Game Reserve tæt på Gaborone City, hvor jeg boede…
De lavede nogle rigtig gode foto-safariture rundt i reservatet og jeg fik set mange af de vildeste dyr…
At klappe en gepard er ikke lige noget man prøver hver dag og jeg var rystende nervøs, da jeg satte mig på hug ved siden af ham.

Han, der imod,  havde jo tydeligvis prøvet det før så han tog det helt roligt og nød bare opmærksomheden….

Cheeta...
Mr.Croco

Anderledes var det med Mr. Croco deude på vandet – eller man skal vist nærmest sige under vandet. Han var på frokostjagt, lige da jeg og resten af selskabet kom forbi og havde forladt jeepen, for at strække benene og se om vi kunne få øje på nogle fotoemner i søen. Det kunne vi så, men guiden syntes at det var en virkelig dårlig ide, at vi blev stående ved bredden og knipsede løs, så han bad os bakke meeeeeeget langsomt alle sammen på en gang, helt stille og roligt og så ellers bare op i bilen. Vi bakkede!!!! og var heldigvis i sikkerhed igen efter kort tid.

Der kunne jeg også godt mærke mit hjerte slå!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.