Livsstil

Den husmoderlige type – that’s me!

mit kontor i spanien

Den husmoderlige type – that’s me! Det er jeg ikke bleg for at stå ved:-)

Jeg elsker at arbejde hjemme

Jeg elsker at være herhjemme og arbejde herfra. Det er nemlig sådan, at jeg jo har kombineret mit arbejdsliv med mit hjemmeliv. Så det meste af tiden kan jeg selv bestemme, hvornår jeg vil sidde ved min pc og lave business eller hvornår jeg vil fodre høns elle male stakit eller luge ukrudt eller bage rugbrød eller sy eller gøre rent eller…….

Jeg har altid holdt mest af at være hjemmegående/hjemmearbejdende – har faktisk skrevet om det i et indlæg tidligere. Uanset om vi er i Danmark eller Spanien, har jeg altid mit arbejde med mig og arbejder lige sågodt i en solstol på strdnen som på kontoret.

Jeg elsker friheden til selv at bestemme over mit liv, arbejdsliv og privatliv. Hvis du spørger mig, burde det være en menneskeret for alle – selv at kunne bestemme! Eller…det kan man jo faktisk godt, men alt for få tør tage konsekvensen og lægge deres arbejdsliv om.

Mange flere kvinder gad godt

Rent faktisk, så tror jeg fuldt og fast på, at rigtige mange flere kvinder godt gad være hjemmegående/hjemmearbejdende. Jeg tror bare at de glemmer at tænke over, hvordan de lever og arbejder. Det er blevet en rutine, en kultur og en måde at få anerkendelse på – det at have et karriere job og væk hjemmefra.

Hvis man ikke som kvinde har et spændende job, men hellere vil være hjemmegående/hjemmearbejdende, bliver der set skævt til én. Som om man ikke er intelligent nok. Som om man er doven!?!

Jeg bliver nødt til at sige, at man bevæger sig mange flere skridt om dagen, hvis man arbejder hjemme end hvis man sidder fastklistret til en kontorstol på et random kontor!

Så doven? Næ, nej…. Bare bevidst om sig selv og ansvarlig overfor sig selv og sine nærmeste…Det er lidt svært at forklare, hvordan jeg føler det uden at blive misforstået. Jeg mener jo ikke at kvinderne skal hjem til kødgryderne. De skal bare have det frie valg til at arbejde hjemme eller ude, alt efter hvad de har det bedst med.

Godt for samfundet og børnene

Det vi være godt for samfundet, for fremtidige generstioner af børn og unge og især for os stressede kvinder, som gerne vil være super-woman allesammen.

Det ville lette rigtigt meget på problemtikken med utilpassede børn i skolen, f.eks., så jeg sir det bare : At være hjemmegåede, kan anbefales! Tænk over det! Gør det!

madlavning i en formiddags stund
tid til hønsefolkene
Så må der stryges
haven skal også passes
ingen tid at spilde
her sys
– og sys
tid til livet og langsomme morgener
fred og harmoni

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.