Livsstil

En dag med Prinsesse Izabell

En dag med Prinsesse Izabell
H Y G G E M E D B O B O

En dag med Prinsesse Izabell – og det var en af de allerbedste dage meget længe. Da vi jo er en del bortrejst og alle vores børn er stærkt optagede af jobs og Guldklumperne i i skole og børnehave, så er det jo ikke ofte, jeg har mulighed for at være sammen med dem en hel dag ad gangen.

Men det havde jeg forleden og det var super skønt og vi hyggede med rundstykker og gåture med Bobo, is til frokost efterfulgt af cafe-besøg, hvor den gravide Moster var med, da vi tilfældigt mødte hende på vej derhen.

Der blev købt fødselsdagsgaver og lidt ekstra, for Prinsessen fylder 6 år i næste uge og er ved at være klar til Børnehaveklasse efter sommerferien. Hendes ønske var en Barbiedukke med hund, som kan går og kan ‘skide’ for at sige det rent ud!! Hvad man dig ikke kan købe for penge nu om dage – jeg er ved at blive gammel;-)

Nå, kan I have en forfærdelig hyggelig weekend, for det påtænker jeg at få mig – Laters, baby!

En dag med Prinsesse Izabell
B A L A N C E Ø V E L S E
En dag med Prinsesse Izabell
N Y S M I N K E T
En dag med Prinsesse Izabell
D E N G R A V I D E
En dag med Prinsesse Izabell
I S I H Å R E T
U N D E R M A R K I S E N
En dag med Prinsesse Izabell
G L A D E P I G E R
B U R G E R T I D

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.