Livsstil

Hvad bruger man august til…?

Hvad bruger man august til...?
m i n h a t

Hvad bruger man august til…? jeg er jo ikke lige typen, som oplister 10 eller flere ting, som jeg S K A L nå i en given måned og slet ikke august, som jeg bare altid har fundet lidt træls, da det var måneden (i hvert tilfælde for mig)  lige efter den dejlige sommerferie og nu så man frem til efterår og så videre…..

M E N sådan er det ikke længere – nu er august velkommen, for nu er det jo i august, at vi igen kan holde ud at tage ned på Bjerget til vores hus og leve i varmen (i august er der K U N cirka 30 grader, hvis vi er heldige) og roen. Ferien er slut og alle børnefamilier er rejst hjem til skolestart, så nu er der kun os uden småbørn, som tager det sidste sommer med:-)

Min august i år skal derfor bruges på en weekend i Skagen samt et par ugers arbejde her i Danmark og S Å midt på måneden flyver vi ned til varmen – igen!! Kald mig bare priviligeret, for det er jeg og jeg er ydmyg og takker hver dag for det liv jeg har sammen med min søde kæreste…Vi har det så dejligt og nyder hver eneste dag sammen med vore kære O G den lille Skibshund🙂

I august starter Prinsesse Izabell i børnehaveklasse, så nu bliver hun er rigtig skolepige – måske mormor skal med den første dag…?

Ellers har jeg ingen særlige planer for måneden – kun at få min pilates træning på skinner igen og så ellers holde fast i vores sunde kostvaner, så vi ikke skal kæmpe ligeså meget som efter Italiens-turen, når vi kommer tilbage fra Spanien næste gang;-) Sagde du luksusproblem??!! 

Hvad bruger man august til...?
s o l n e d g a n g i s k a g e n
Hvad bruger man august til...?
s u g e r s o l
Hvad bruger man august til...?
c l o s e u p

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.