Livsstil

Indelukket – ude i naturen!

Indelukket - ude i naturen!
h j e j l e n

Indelukket – ude i naturen! Det lyder lidt sjovt, men Indelukket er et sted ved Silkeborg-søerne, hvor der afholdes koncerter inde midt i skoven, ved bredden af Gudenåen og så ligger der desuden en smadder hyggelig campingplads. Nu ved alle at jeg jo ikke er campist længere (da pigerne var små camperede vi faktisk nogle år), men ikke desto mindre holder jeg stadig meget af roen og atmosfæren på en campingplads og når så vore rigtigt gode venner holder til der, så er vi jo nemme at lokke ud i den smukke natur:-)

Vi var på besøg i sidste uge og det var så lige samme dag, som Kim Larsen gav koncert derude i skoven, så der var opvarmning hele eftermiddagen og det var jo slet ikke ringe, eftersom selve koncerten var udsolgt! Scenen ligger cirka 150 meter fra campingpladsen, så lyden gik rent igennem og det var som at være der selv;-) Skidegodt!

Nå men, Bobo og Cilla-pigen fik gået en lang tur med Sanne og jeg på slæb og det var super hyggeligt nu hvor alt er sprunget ud og bådene sejler til og fra Himmelbjerget – vi kan godt forstå at de er vilde med at være derude…..

Der var lagt godt på grillen og vi spiste os mætte og hyggede til ud på aftenen, inden vi endelig brød op og kørte hjemad og nu i vores nye bil, for vi kom lige til at skifte den tidligere ud på vejen til Silkeborg, hmmm, typisk at man ikke engang kan hente tilbehør til bilen uden at man absolut skal prøvekøre og blive så vild med køretøjet at man da må eje det med det samme. Det kunne så sagtens lade sig gøre, og inden der var gået to timer blev den nye bil leveret uden for forteltet – pretty cool!!

Tjek også lige campingpladsens Facebook side, for selvfølgelig skulle vi da mose os frem i bussen, så vi kom med i dagens opdateringer;-)

Indelukket - ude i naturen!
b o b o o g c i l l a o g s a n n e
Indelukket - ude i naturen!
c i l l a o g b o b o
Indelukket - ude i naturen!
h e r g r i l l e s
Indelukket - ude i naturen!
a l t g o d t p å g r i l l e n
Indelukket - ude i naturen!
h y g g e

2 Comments

 • Sisse

  Sikke en skøn vogn. Tillykke med den. Ved du, om Jaguar har gode leasingmuligheder? Jeg har nemlig ikke selv råd til sådan en.

  Jeg introducerede din blog til en af pigerne på kontoret – som også elsker store både og den glamour, der er over dit nye liv i Spanien. Hun ville læse bloggen forfra, men jeg undrede mig over, at der manglede en del indlæg efter dine fortællinger om dit liv i Afrika. Hvad er der sket med dem? Det er lidt svært at følge med, når der pludselig er års pause.

  I må have nogle skønne dage i den vidunderlige danske natur.

  • Tina Nymann

   Tak:-) Vi har leaset denne gennem Unico Leasing og det virker super:-)
   Jamen, der manger jo rigtigt nok noget, men det er fordi jeg har taget nogle indlæg ned i det tidsrum, vor jeg boede på Fyn og hvor mit liv var lidt sat i stå. Der kommer nye indlæg snart, hvor jeg fortæller lidt mere om mit lidt turbulente liv, som har bragt mig rundt i verden de sidste 10-12 år, men det kræver mod at skrive dem færdige, kan jeg mærke, så de kommer hen ad vejen, hvis I kan vente på det? 🙂

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.