Villa Colina by night
Livsstil

Nyt fra Villa Colina

Nyt fra Villa Colina – Status er, at vi er i mål og den ros der kommer længere nede i indlægger er ikke reklame, men bare fordi jeg er pjattet med vores skønne håndværkere.

Nu med skydedøre

De to dørpartier i stuen er skiftet ud til ET stor skydedørs parti, med to skydedøre. Huset er malet overalt, inde som ude. Ja, selv ‘Den hemmelige dør’ har fået en opfriskning.

Elektrikerne er færdige med det hele inklusive nye køleskabe, nye lamper i alle bedene udendørs, lyddæmpning indendørs, nye udendørslamper ved poolomåpdet og vin køleskabe og det er bare blevet skidegodt. Altså, alt hvad jeg har skrevet om i de tidligere indlæg er nu lavet. Men selvfølgelig har vi opfundet noget mere hen ad vejen og det er nu også ved at være færdigt.

TCN

Jeg er nødt til at komme med en kampe ros til TCN Constructores, Antonio og Francisco, som har stået for hele ombygningen, på nær lige et par enkelte ting, som vi selv har taget os af. De to drenge ved præcis, hvad de laver og kender kun de allerbedste håndværkere. Og ved I hvad, de håndværkere er aldrig nogensinde i hele det her projekt kommer for sent! Aldrig! og hvis de er blevet forsinket, har de ringet og sagt det i rimelig tid.

Vi er altså i det sydlige Spanien, hvor tingene går liiiidt langsomt til tider. Men ikke EN gang har vi måttet vente på dem og når der rigtigt skulles ske flere ting på samme tid, som feks. da de store vinduespartier skulle sættes i, så klappede alt bare og der var 10 – 12 mand, som arbejdede helt synkront, næsten uden at tale sammen. De er bare skidegode, er de!

Rafa

Vores gartner hedder Rafa og han er en lille cubaner, der er flyttet hertil for mange år siden og nu lever af at passe haver for andre. Han er fulgt med huset, da vi købte det og han er en keeper, kan jeg sige med det samme. Han har p.t. gang i noget med nogle kaktusser i nogle hvide potter/krukker, som skal erstatte dem der står under buerne omme ved poolen. Det bliver garantere rigtig flot. Glæder mig til at se det. Så skal han have lagt filtdug og småsten nede i haven, for der er kun sort jord nu og det svider i mine øjne, når jeg kigger derned.

I bedene oppe på terrassen hr vi fældet nogle lidt triste planter og fRa skal nu finde nogle andre, som er glade for sol og som kan være med til t dække lidt mere over vandingsanlæg og lamper. Han har allerede sendt mig fotos af de der sjove røde blomster som ligner en rød flaskerenser, hmmm. Det må han bestemme, for han er jo den klogeste på spanske planter.

Han er bare så go’. Han er den der type, som bare vil have at vi er godt tilfredse med han arbejde og han er altid så omhyggelig med sit arbejde. Det er f.eks. også ham, som kender dykker-José og har sørget for at vi nu får opgraderet området deromme. Jacuzzien er igang og Rafa passer det hele, når vi rejser til DK igen om et par uger. Love it!

Nyt badeværelse næææsten færdigt

Hvad mere, nå jo, vores eget badeværelse har fået en make over, nu hvor vi var igang. Der er jo de der karrygule fliser, som på samme tid er fine og grimme….Ved ikke helt hvilken følelse som vinder hos mig. Men nu har vi i hvert tilfælde fået skræddersyet nogle nye møbler dertil, ny vask og sådan. Der mangler lige lidt tekstiler derude, inden jeg smider fotos op…

Alt i alt er vi kommet i mål og faktisk før end jeg havde troet. Nu skal vi bare til at nyde det hele, mens vi passer vores rigtige arbejde samtidigt. Piece of cake – vi elsker jo den her måde st leve på. Vi får mega meget energi af det.

Nyt fra Villa Colina er slut for nu og herunder hr jeg lige smidt en tosset stor mængde fotos til jer.

Enjoy!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.