Den hemmelige dør!
Spanien

Villa Colina – vi glæder os!

Villa Colina – vi glæder os!

Vi har købt nyt hus i Nerja

Nu er jeg bare nødt til at dele det her med jer, for det er bare så stort for os.

Hvis du har fulgt med her hos mig igennem de senere år, husker du måske, at vi har ledt efter et nyt hus her i Spanien. Vi har faktisk været en my fra at købe for nogle år siden. Men det gik i vasken af forskellige årsager.

Nu spørger mange mig, hvorfor vi overhovedet vil have et nyt hus, når vi bor så skønt her på bjerget. Jo, altså, det her hus på bjerget ligger i en urbanisation med 30 huse, alle dansk ejede. Det er i sig selv super-duper, men vi vil bare så gerne integreres mere i det spanske samfund. Vi vil gerne bruge sproget mere og være på egen hånd og det er nemmere, hvis vi ikke omgiver os kun med danskere.

Masser af plads

En anden og meget vigtig grund er også, at vi gerne ville have mere plads ay boltre os på, både ude og inde OG ikke mindste vores helt egen pool, i stedet for en fælles pool. Mere plads fordi vi jo har 5 børn tilsammen og nu 6 børnebørn. Hvis vi skal kunne have dem på besøg og slappe af i det, så er det vigtigt at der er god plads til alle. Det er der i Villa Colina.

Villa Colina ligger i Nerja, som vi er så vil med. Vi kører altid til Nerja, for at spise og hygge og småshoppe. Der er helt fantastisk at vi har været så heldige at finde det rigtig hus herinde. Vi er bare så glade og forventningsfulde. Der er godt nok laaang til tid overtagelsen, men vi planlægger, skriver lister og glæder os helt vildt allerede.

Helt tilfældigt

At vi fandt det her hus er et tilfælde. Huset var ikke engang rigtigt til salg. Vi havde kontakt til en mægler om at se et hus, men inden vi nåede det, var det solgt. ØV, for det var lige i vores smag og i området, hvor vi elsker at være, Nerja og Frigiliana.

Vi købte faktisk huset sidste gang vi var herinde, i maj måned i år. Inden vi fløj herned havde vi en liste på 12 huse, som vi gerne ville se på. Allerede om lørdagen, hvor vi landende hernede, så vi det første hus. Duede ikke. Næste fremvisning var et par dage senere, MEN i mellemtiden kom mægleren tilbage, ham med det hus, som blev solgt for næsen af os. Han havde lige fået et hus til salg, som han mente var LIGE os. Der var ingen fotos af huset, kun en adresse og en pris.

Jeg googlede det på street view og selvom man kun kunne se ganske lidt af huset, og døren i den røde mur (se foto herunder), var vi allerede solgt. Vi fik lynhurtigt aftalt fremvisning til om mandagen og det var så hus nummer to, som vi så på. Det blev så også det sidste hus vi kom til at se på, for vi fik bare den der helt rigtige mavefornemmelse begge to, da vi trådte indenfor murene.

Vi planlægger

Det er vores hus nu! Villa Colina, Huset på bakken. Eller det er nærmest et bjerg, men Colina betyder bakke på spansk. Vi slog nemlig til med det samme og nu er alt på plads og klar til vi kan rykke ind om nogle måneder.

Vi planlægger håndværkere, selvom huset faktisk er perfekt og utroligt velholdt. Der skal lige skiftes lidt vinduer og så skal alt jo males. Men det er også bare det. Vi overtager det fuldt møbleret med gamle spanske, tunge, mørke møbler, som selvfølgelig skal sorteres lidt. Alt er bare skønt og jeg skal nok poste processen hen ad vejen.

Nu nyder vi bare tiden her på bjerget og hygger med gode venner indimellem planlægning og pakning af flyttekasser og gåture på bjerget.

Se de fine fotos

På billederne håber jeg, at du kan fornemme lidt af Villa Colina. Det er et gammelt, gammelt hus som er nænsomt renoveret i år 2000-2001 af de dejligste mennesker, som har været hernede i 40 år. Deres dåbsattest siger, at de skal rejse hjem til UK nu og det er med tungt hjerte, at de pakker deres dejlige hjem ned og rejser hjem. Men de er også glade, fordi de nu ved at vi vil passe godt på huset i fremtiden.

Se de skønne billeder!

Villa Colina – vi glæder os!

6 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.