Spanien

Nu savner jeg allerede det her!

Nu savner jeg allerede det her!
M O R G E N T R Æ N I N G

Nu savner jeg allerede det her! Selvom vi kun har været tilbage i Danmark i en uge og jeg elsker at være her, hvor jeg er tæt på mine børn og resten af familien, så må jeg sgu indrømme, at når jeg ser fotos fra vores ture ned på Bjerget, så trækker det i mig for at komme derned igen snart…Og fordi vi begge har det sådan er der nu bestilt flybilletter til den 17. august, hvor vi lige nupper en måned igen samme med Skibshunden. Det bliver S Å godt, for vi har jo den lille fine båd nu og den skal da prøves. Vi skal have picnic kurv med sandwich og rosevin med ud og så smider vi ankeret og daser et par timer inden vi sejler ind igen – det er planen!

Men jeg savner også at blive forkælet af de søde piger i negleshoppen nede i centret. Selvom jeg har min søde Anette her i Herning, så bliver det jo ind imellem nødvendigt at jeg får neglene ordnet, mens vi er i Spanien og nu har jeg fundet et sted i nærheden, hvor de er mega søde og hurtige og de laver neglene på hænderne samtidig med at jeg få tåneglene lakeret – vupti-vupti, så er jeg klar på 1 time! Lige noget for mig, som ikke er så god til at sidde stille ret længe ad gangen;-)

Efter besøg i negleshoppen går vi en tur på stranden og dropper ind, forskellige steder til frokost og efterhånden får vi jo nogle favoritsteder og favoritretter. Jeg er blevet helt tosset med avocadosalat og Rene bestiller en helt bestemt kylling i karry med kanel og rosiner og andre lækkerier på et lille sted lige i starten af Strandpromenaden (som jeg ikke lige nu kan huske hvad hedder).

I år har vi for første gang set ‘strandvaskerne’ – altså ikke lig i vandkanten, men små sjove både, som sejler 1/2 meter fra strandkanten med store net som indsamler skidt og skrammel, så badegæsterne ikke svømmer rundt i det – cool nok! I det hele taget har vi aldrig oplevet noget sted i verden, hvor der er så rent og pænt hele året rundt og hvor der bliver malet gelænder flere gange om året og de offentlige toilettet bliver tilset og rengjort hver dag mindst to gange om dagen….

O G så savner jeg ikke mindst de skønne, skønne, lune aftner, hvor vi kan sidde ude og nyde stjernerne og et godt glas vin og måske ryge en lille vandpipe til;-)

Nu savner jeg allerede det her!
D Y G T I G E P I G E R
Nu savner jeg allerede det her!
T O-I-E N
Nu savner jeg allerede det her!
Y N D L I N G S S A L A T E N
Nu savner jeg allerede det her!
K Y L L I N G I K A R R Y
Nu savner jeg allerede det her!
S T R A N D V A S K E R N E
Nu savner jeg allerede det her!
C L E A N I N G
Nu savner jeg allerede det her!
A F T E N H Y G G E
Nu savner jeg allerede det her!
G O D N A T M A L A G A

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.