Spanien

TA-DAAAAAA!!! Ferien går til……Gardasøen!!!!

TA-DAAAAAA!!! Ferien går til......Gardasøen!!!!
C A S A M I A

TA-DAAAAAA!!! og ferien går til……GARDASØEN!!!! 

Hvem skulle nu have troet det? Garda-søen af alle steder i verden:-) For mig har det altid været det sted, som min mor fløj ned til, da hun var helt ung og 21 år gammel sammen med en veninde og slængede sig i solen og nød livet og derfor har jeg faktisk kun tænkt på stedet sådan lidt ligesom jeg har tænkt om Mallorca i mange år (selv efter jeg har været der utallige gange siden med mine børn, kan jeg ikke slippe ‘grisefest-billederne’). Når jeg så billeder fra Gardasøen for mit indre blik, lå de unge piger i badedragter med spidse briller og ditto sko dengang i midten af 50’erne eller de sad under markiser med bølgekanter ved en campingvogn, sådan en lidt forvokset en af slagsen, og om aftenen havde man trøjer på med tin knapper! Hvor pokker har jeg fået de billeder fra?

Nå, men, vi flyver altså derned lige om en 10 dages tid og så skal jeg for allerførste gang opleve det hele ved selvsyn og jeg glæder mig helt vildt, for nu har jeg nemlig googlet og set billeder derfra og nu kan jeg da knapt vente, for nøj, hvor ser der skønt og smukt ud. 

Vi skal bo på Hotel Casa Mia i Lazise – tæt ved en stor campingplads, hvor vores skønne venner (dem som for nyligt besøgte os i Malaga) har boet hver sommer i mange år og hvor deres båd ligger i vandkanten. Vi skal sole og bade og sejle og dase og spise dejligt mad (IGEN!) og drikke skønne italienske vine (IGEN!) – ufff, det bliver lækkert og hvor skal vi hygge:-)

Mon man kan shoppe???!!! Det ser jo lidt landligt ud på billederne………men smukt og det minder mig en lille bitte smule om vores strand i Torre del Mar med de blåstribede  overtræk på jollerne, smadderfint.

Jeg Instagrammer selvfølgelig dernede fra så meget jeg kan og håber at få tid til et blogindlæg eller to i ugens løb, så stay tuned!!

TA-DAAAAAA!!! Ferien går til......Gardasøen!!!!
G A R D A S Ø E N
TA-DAAAAAA!!! Ferien går til......Gardasøen!!!!
F R A L U F T E N
TA-DAAAAAA!!! Ferien går til......Gardasøen!!!!
L Æ K K E R S T R A N D
TA-DAAAAAA!!! Ferien går til......Gardasøen!!!!
W O W
TA-DAAAAAA!!! Ferien går til......Gardasøen!!!!
B Y N I G H T

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.