Livsstil

Månedens blog – Live fra Lolland

Der er sandheder!!

Månedens blog – Live fra Lolland , tegninger fra et liv på (ud)kanten – er en af de bloggere jeg har fulgt i længst tid, og til med en af de sjoveste bloggere jeg følger. Der er jo det med blog’s, at de alle har sit eget tema eller budskab om man vil. Nogle er så lidt mere nicheprægede, som f.eks. Live fra Lolland, hvis indlæg alle er krydrede med stregtegninger af en lille rund dame med lyserød kjole, som elsker alt hvad der er chokolade-relateret og ha en super sjov måde at skrive på:-)

Udover bloggen tegner Kristina en stribe hver uge i Hendes Verden, og har gjort det siden januar 2016. Inden da havde hun i halvandet år en stribe hver uge i FEMINA.
Så har hun også udgivet to bøger og illustereret bøger for andre forfattere og forlag, og lavet en masse andre tegneopgaver.

Jeg bliver altid glad og trækker på smilebåndet som et minimum, når jeg læser Kristina’s indlæg – oftest griner jeg højt, for hun rammer bare altid plet!

Chokolade-elskende-streg-dame

 

Månedens blog - Live fra Lolland
Hun kan også blive skrap

Vil egentlig ikke sige så meget mere om Live fra Lolland, andet end at der også er en webshop på bloggen, hvor man kan købe posters,krus og andre ting med hendes sjove dame på. Skynd jer bare selv derind og se om ikke også I får jer et godt grin:-)

Er især vild med krusene…

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.