Livsstil

Månedens blog – Live fra Lolland

Der er sandheder!!

Månedens blog – Live fra Lolland , tegninger fra et liv på (ud)kanten – er en af de bloggere jeg har fulgt i længst tid, og til med en af de sjoveste bloggere jeg følger. Der er jo det med blog’s, at de alle har sit eget tema eller budskab om man vil. Nogle er så lidt mere nicheprægede, som f.eks. Live fra Lolland, hvis indlæg alle er krydrede med stregtegninger af en lille rund dame med lyserød kjole, som elsker alt hvad der er chokolade-relateret og ha en super sjov måde at skrive på:-)

Udover bloggen tegner Kristina en stribe hver uge i Hendes Verden, og har gjort det siden januar 2016. Inden da havde hun i halvandet år en stribe hver uge i FEMINA.
Så har hun også udgivet to bøger og illustereret bøger for andre forfattere og forlag, og lavet en masse andre tegneopgaver.

Jeg bliver altid glad og trækker på smilebåndet som et minimum, når jeg læser Kristina’s indlæg – oftest griner jeg højt, for hun rammer bare altid plet!

Chokolade-elskende-streg-dame

 

Månedens blog - Live fra Lolland
Hun kan også blive skrap

Vil egentlig ikke sige så meget mere om Live fra Lolland, andet end at der også er en webshop på bloggen, hvor man kan købe posters,krus og andre ting med hendes sjove dame på. Skynd jer bare selv derind og se om ikke også I får jer et godt grin:-)

Er især vild med krusene…

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.