Livsstil

Food festival i Århus 2016

Food festival i Århus 2016
Der var lyserøde grise…

Food festival  Århus 2016 – dejlig oplevelse i den forgangne weekend med masser af tilbud og masser af mennesker og dejlige smagsoplevelser, kan jeg berette, direkte her fra Food Festival 2016 på Tangkrogen i Århus (lige ved siden af Marselisborg Lystbådehavn!) Først vidste jeg ikke rigtig, hvad det gik ud på og troede at det var ligesom den Food Festival vi oplevede tidligere i år i Hoi Ann, Vietnam:-)

Det var det så ikke helt, M E N det var noget helt andet og rigtigt fedt – og Økologisk og bæredygtigt!!:-)

Food festival i Århus 2016
Kendte folk lavede mad.

.

På hele området var der stillet fine telte op og på alle telte var der bannere, som fortalte om hvad man kunne smage og opleve i lige præcist dette her telt. Rigtigt flot arrangeret og nemt at forholde sig til, når man gik rundt, for med så mange forskellige tilbud, kunne man godt blive lidt usikker på om man nu egentligt havde besøgt alle telte eller om man mangler nogen;-)

Der var udstilling af forskellige sorter hvidløg, som vi jo her på skibet er totalt afhængige af og noget om Grønland og tørfisk, et helt afsnit med frisklavede fiskeretter og med masser af smagsprøver, uhmmm! Vi smagte Umami-suppe, som nærmest smagte som om man havde kogt en skindtaske, men vildt sund og innovativ, helt sikkert;-)

Så var der også er telt, hvor unge, ny udklækkede kokke og tjenere, havde en slags konkurrence og der blev der godt nok fremstillet lækkert mad. Man kunne bestille bord og så få special treatment ved et smukt dækket bord med hvid dug og fine glas – ude midt på festivalpladsen, cool!

 

Det grønlandske telt – med isblok
Food festival i Århus 2016
MEGET fin cykel
Eksklusivt!
Food festival i Århus 2016
Koncentration – og skønne dufte
Hvor skal vi hen nu?
Food festival i Århus 2016
Pause!
Food festival i Århus 2016
Læg mærke til hårpynten!

Vi gik rundt på Festivalpladsen i nogle timer og endt jo selvfølgelig i det afsnit hvor de udstillede drikkevarer – alt fra øl til helt specielt gin over dansk fremstillede kirsebærvine og andre hedvine – Ojjj, hvor var der meget at se på og smage og opleve. Kunne godt have brugt lidt mere tid, men det kan jeg jo indhente næste år, for det er jo en tilbagevendende begivenhed her under Århus Festuge

Dagen går på hæld
Food festival i Århus 2016
Slut destinationen:-)

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.