Livsstil

Må jeg præsenterer: SkinFactory.dk

ikke reklame | min yngste datter – Nicole

Må jeg præsenterer: SkinFactory.dk. SkinFactory er min yngste datter, Nicole’s, nye, flotte klinik. Hun holdt reception i fredags og jeg er sgu helt ærligt pissestolt af hende!

Hun er uddannet mikropigmentist og mesoterapeut og har nu fået opfyldt sin drøm om egen klinik. En drøm hun har haft, siden hun var 15 år!

I mellemtiden har hun prøvet flere andre ting af og er uddannet fra TEKO, inden hun gik i gang med uddanne sig, indenfor det her spændende område.

Hun er sådan en type, som bare ikke gør noget halvt. Jeg kan garantere alle for, at hun er dybt, dybt professionel i sit arbejde.

Hun må iøvrigt være arveligt belastet på en eller anden måde. Jeg har jo selv for 1000 år siden haft egen klinik, Hånd- & Negleklinik – læs lidt om det her.

SkinFactory tilbyder professionelle behandlinger som f.eks. mikropigmentering og flere forskellige former for permanente bryn og eyeliner, 3D læber. Fjernelse af gammelt permanent makeup, mesoterapi, gelénegle og eyelash extensions, for blot at nævne noget af det hun har på menuen.

I kan læse om det hele og også finde priser på behandlingerne på hendes hjemmeside, lige HER!

Hun kan følges både på Facebook og Instagram hvor hun kan findes under: skinfactorydk – hun poster ofte, så det er let altid at følge med i tilbud og andre gode sager.

Fra i morgen er der introtilbud hos SkinFactory på forskellige behandlinger og tilbuddene varer HELE januar! 😱 Følg med i morgen her, her eller her og skynd dig at booke tid 🌱

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.