Livsstil

Glædelig mandag morgen!

 

Glædelig mandag morgen!

Ja, ja, ved godt at ikke alle er morgenfriske i dag, men det er jeg jo som altid, så derfor lige denne lille hilsen med ønsket om en særlig dejlig mandag, fordi det er den sidste vinterdag, fordi der nu kun er 10 dage til vi smutter ombord på flyet til Vietnam og sætter os til rette med et glas champagne for at nyde flyveturen ud til de eksotiske himmelstrøg!!!

Vi er bare så parate til at tage afsted nu og glæder os som små børn, så nu må tiden gerne gå hurtigt:-)

I morgen og fremefter har jeg booket tid hos frisør, negledame og hudplejer, så jeg kan blive top-tunet inden afrejsen, men det kommer der mere om her på bloggen om et par dage. 

Indtil da må du have det fantastisk og nyde at foråret nu helt sikkert er på vej!

Laters, baby!

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.