Livsstil

Glædelig mandag morgen!

 

Glædelig mandag morgen!

Ja, ja, ved godt at ikke alle er morgenfriske i dag, men det er jeg jo som altid, så derfor lige denne lille hilsen med ønsket om en særlig dejlig mandag, fordi det er den sidste vinterdag, fordi der nu kun er 10 dage til vi smutter ombord på flyet til Vietnam og sætter os til rette med et glas champagne for at nyde flyveturen ud til de eksotiske himmelstrøg!!!

Vi er bare så parate til at tage afsted nu og glæder os som små børn, så nu må tiden gerne gå hurtigt:-)

I morgen og fremefter har jeg booket tid hos frisør, negledame og hudplejer, så jeg kan blive top-tunet inden afrejsen, men det kommer der mere om her på bloggen om et par dage. 

Indtil da må du have det fantastisk og nyde at foråret nu helt sikkert er på vej!

Laters, baby!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.