Livsstil

Under kniven og nu med tatoveringer!

Reklame | Klar og forventningsfuld
Reklame | Klar og forventningsfuld

Under kniven og nu med tatoveringer! Jo, jo, jeg har været under kniven i dag og er også blevet tatoveret.

Man har et standpunkt…..

Mig, som altid har sagt, at jeg kun vil pyntes med noget, som kan fjernes igen. Altså, smykker, tandsmykker og så videre. Ingen piercinger eller tatoveringer til mig, nej tak!

Men som jeg er blevet ældre, må jeg bare sande, at der er nogle steder både synlige og ikke så synlige for alle, som forfalder. Uanset hvad jeg gør, så kommer rynkerne og den slatne hud og håret bliver underligt og tyndt nogle steder.

Hvad får jeg lavet?

Derfor har jeg nu over det sidste års tid fået mine bryn tatoveret op, så de fylder mere og er mørkere i farven. Mine naturlige bryn er sparsomme og helt lyse, næsten hvide, ligesom mine vipper. Det ses faktisk tydeligt på billederne, hvor jeg ikke har mascara på.

Fordi jeg tager virkeligt dårligt imod pigmentet, som man bruger til at tatovere med, så fader det lidt ud hen ad tiden og ca. hver 6. måned får jeg en genopfrisker.

Typisk mig at være sådan en lys (rødlig) nordisk type, som ikke kan blive brun eller få tatoveringer, som holder farven i årevis, ligeom andre kan.

SkinFactory – min datter

Men pyt med det, for det er nemlig min datter, som har klinikken, SkinFactory, som behandler mig. Det er skidehyggeligt at komme under kniven hos hende, for så får vi sludret om alt muligt imens.

SkinFactory er netop åbnet igen efter Corona’en slog til og der er allerede fuld gang i den hos hende og det er bare dejligt. Klinikken åbnede jo kun små to måneder før Corona lagde det hele ned, så der var ikke engang kommet gang i det hele sådan rigtigt endnu, for hende.

Vi har en plan

Men nu er der gang i den hele igen og vi er nu startet på den plan, som vi lagde for mig for flere måneder siden.

Planen går ud på regelmæssig opfyldning af bryn og vippefortætning. Dernæst skal jeg prøve alle de spændende behandlinger SkinFactory tilbyder og jeg GLÆDER mig helt vildt:-)

Gud ved, om alle rynkerne forsvinder? Jeg bliver super glad, hvis de i det mindste bare kommer til at se lidt friskere ud, de rynker. Kæft, hvor tager man sig da dårligt ud i nærbilleder efterhånden!

Jeg synes selv, at mine nye bryn er blevet rigtigt flotte. Det er simpelthen skønt, at jeg ikke mere har de lyse, ferske bryn. Tidligere farvede jeg dem og alligevel måtte jeg manuelt farve og tilrette dem indimellem med makeup, for at de skulle få den flotte facon.

Udover bryn fik jeg vippefortætning i dag og begge dele skal selvfølgelig efterses og eventuelt opfyldes om ca. 1 måneds tid. Vippefortætning er, som du kan læse på SkinFactory’s hjemmeside, tatovering af en smal ”streg” mellem vipperne. Når det er helet op, kommer det til at se ud som og føles, som om man har en markant eyeliner på. Nice!

Vippeserum og ny mascara

Hvad med vipperne?? Jo, jeg bruger jo vippeserum fra Tolure og det du’er bare. Jeg har fået de længste vipper ever. Nicole forhandler Tolure’s produkter, så man kan altid lige købe sig lidt med hjem efter endt behandling.

I dag fik jeg så, som noget nyt, Tolure’s mascara med hjem for at prøve den af og det glæder jeg mig til for jeg er jo long time, big fan af YSL’s mascaraer. Mon jeg bliver omvendt?

Så jo, jeg har været under kniven og nu med tatoveringer!

Hvis du er nysgerrig på, hvad jeg mere skal have lavet, så stay tuned herinde!!

yndigt
yndigt
tolure - lækre sager som virker
tolure – lækre sager som virker
flotte bryn
flotte bryn
aftercare instruktioner
aftercare instruktioner
vippeserum og mascara
vippeserum og mascara

Tak for en skøn formiddag, Nicole!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.