Livsstil

Jeg kan stadig mit håndværk!

Jeg kan stadig mit håndværk!
med guldkant

Jeg kan stadig mit håndværk! Selvom det er næsten 20 år siden jeg lærte at lave kunstige negle, så sidder det i hænderne, lidt ligsom at cykle. Det er heldigt for mig, for i denne her tid, hvor jeg går rundt med en brækket ryg, er det umuligt for mig at sidde ned i så lang tid ad gangen, som det tager at få smukkeseret mine negle. Så nu har jeg opdateret mit gamle udstyr og mine lak og gele farver og har allerede været i gang med mine egne negle to gange. Jeg kunne dog godt mærke, at jeg er liiiidt rusten i det, så nu handler det bare om at få trænet igen.

I weekenden fik jeg lavet farveprøver af de lakker jeg har p.t. Det er nemmere at forestille sig farven på en tip end når man bare ser den i flasken;-) Det er superhyggeligt at lave negle og man får sådan nogle gode samtaler ud af det, mens jeg arbejder og ‘kunden’ hygger med kaffe eller the og vi har levende lys omkring os og en dejlig afslappet stemning…Men jeg savner nu alligevel søde Anette som plejer at smukkesere mine negle!

Nu mangler jeg bare nogle modeller, som har lyst til at få smukke negle, så giv lyd derude!

Jeg kan stadig mit håndværk!
søndagshygge
Jeg kan stadig mit håndværk!
farveprøver
kan man se at jeg holder af røde negle?
Jeg kan stadig mit håndværk!
grejet på plads
gellak prøver færdigt resultat alt er linet op

4 Comments

 • jette

  Gudskelov, at du ikke brækkede halsen, jamen altså det andet er mere end rigeligt og så har jeg en stærk fornemmelse af, at du er i god fysisk form, det hjælper altsammen og så er der intet, som ikke er godt for noget, herligt at kunne finde neglerierne frem, det er skønt også at kunne noget kreativt. Herlig dag til dig …

 • jette

  Hvor er der sket meget, siden jeg sidst har været her. Jeg vil som det første ønske dig en rigtig god bedring, det er dog uheldigt at falde og brække ryggen, ikke spor sjovt og meget smertefuldt, kunne jeg forestille mig. Et stort tillykke med gården, det ser så dejligt ud det hele og dernæst, hvor spændende med negle, jeg ville gerne være model, hvis jeg boede i Jylland, jeg bor på Sjælland, så det er lidt langt væk, men held og lykke med dit genopdagede erhverv, det skal nok blive en succes, du er dygtig, kan jeg se.
  Bedste hilsener
  Jette

  • Tina Nymann

   Velkommen tilbage! Det er alt skønt at høre fra ‘gamle’ følgere:-) Vi er SÅ glade for at bo herude på Sandgaarden, kniber stadig mig selv i armen hver morgen over hvor priviligeret jeg er…
   Ja, jeg har været mega uheldig, men samtidig også heldig, for jeg faldt fra over 2 meters højde direkte ned på cementgulv og landede på den ene balle og fik derved et compressions brud på ryggen. Jeg kunne have brækket halsen, så for det meste er jeg glad for mit korset;-) Nå, men det førte så til at jeg genoptog mine neglerier og det er supersjovt…

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.