Livsstil

Lola Gonzales

Lola Gonzales
l o l a g o n z a l e z

Lola Gonzalez er en super fin frisør salon i vores lokale storcenter. Jeg er ellers mest til den slags frisører som skiller sig ud fra mængden, enten ved beliggenhed eller indretning af salonen eller bare ved at jeg har hørt noget godt og anderledes om stedet og så er et storcenter nok ikke lige stedet, vel?

Nu var det så bare sådan, at jeg var lidt desperat da vi kom herned for en måned siden. Min ud groning i toppen var ‘huge’ – som i ‘enorm’ – og jeg var S Å træt af at skulle vaske hår hver dag for at få det til at sidde bare en lille smule okay, så jeg scannede lige området for saloner, som virkede okay på den der helt gennemsnitlige okay måde;-) Valget faldt på Lola Gonzalesz og det var fint, for der fik jeg både ordnet negle og håret hen over et par dage…..

Men inden jeg kommer med dommen vilj eg lige fortælle lidt om hvordan det var at gå til frisør i Afrika! Det var nemlig syret! De aner jo I N T E T om lyst hår uden proptræk krøller, så jeg følte mig sådan lidt som om jeg var sprunget ud i frit fald og ikke var helt sikker på om skærmen ville folde sig ud for mig:-)

Hver gang jeg var til frisør tog det 5 timer – 5 T I M E R!!!! WTF!!!! Der var 4 forskellige personer, som henholdsvis vaskede, redte, klippede og farvede mit hår – kæft, hvor var det mystisk. Mit hår blev redt med sådan en af de der kamme med vildt lange tænder og kun 5 af dem….som man bruger til afrohår….tror i at jeg  var var nervøs??? Nå, men jeg overlevede jo hver gang og da jeg endelig kom hjem til Danmark blev der rettet op på ødelæggelserne, og da jeg trådt ind hos Lola var jeg såmænd ikke så nervøs igen.

De var også utroligt søde i salonen og jeg blev serviceret på alle måder af ikke mindre end tre forskellige i løbet af 3 timer (gav det mindelser??? Tjaaaaa).

Som I nok allerede har opdaget, er jeg ret øm over mit hår (som så mange andre kvinder) og har en hel klar mening om hvad der klæder mig. Med det sagt så kan ma jo altid blive overbevist om at farven eller klipningen kan blive bedre og denne gang handlede det om farven. Søde Lola syntes at jeg var for platinblond, så hun smed lige en skvæt rødt i min farve!!!

F… – så nu er jeg  lettere rød i toppen og ikke helt tilfreds, men det må jeg få lavet om når jeg er hjemme i DK igen. Det er måske også bare mig selv, som er for detaljeret for Rene har ikke sagt en disse om farven, ja, han kunne faktisk slet ikke se at jeg var blevet farvet op;-)

Tju-hej – og i morgen skal jeg have lavet negle på fingrene og lakeret tæerne…..at jeg tør, ikke?

Lola Gonzales
l o l a h e r s e l f
Lola Gonzales
o k a y s t e d
Lola Gonzales
p l a d s t i l f l e r e
Lola Gonzales
h e r m a n g l e r i n g e n t i n g
Lola Gonzales
t i d t i l t ø r r i n g

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 58 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.