Rejser

Med livet som indsats (hvis du spørger mig)

Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
f l o t

Med livet som indsats (hvis du spørger mig), men der er der jo nok ingen som gør….

Det ser da fantastisk ud, sådan set fra vandet og strandkanten, men hold da helt op, hvor må de have et dødønske de menneske, som flyver rundt på knallert, som hænger under en skræm, kun forbundet med 40 snore, om kan filtre sig ind i alt muligt undervejs….Når de kommer flyvende er det ofte flere sammen og de dykker nærmest eller flyer ind over hustagene, hvor der er antenner og alt muligt andet farligt (altså set med min øjne). Kæft, altså, jeg får ondt i maven hver gang jeg ser dem….Men flot er det og vi følger dem jo med kamera og åben mund til de forsvinder horisonten igen:-)

Nu er jeg begyndt at holde øje med skærmenes farver og synes jeg kan genkende dem og det er lige før jeg vinker til dem, fordi jeg synes jeg kender dem – skørt!

Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
u u u h h h h – l a n g t n e d e
Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
n o g l e k ø r e r p å v a n d e t
Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
w u u – h u u
Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
p a u s e
f l y v e n d e k n a l l e r t (d e n r ø d e p r i k)
Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
d e n s m u k k e r ø d e
Med livet som indsats (hvis du spørger mig)
f r o k o s t o m b o r d

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.