Sandgaarden

Vi tæller ned

Vi tæller ned
s n a r t v o r e s

Vi tæller ned til Bondehuset nu! Der er præcis en uge til den 1. november hvor vi bliver de nye ejere af det helt fantastisk, yndige bondehus på landet lidt udenfor vores midtjyske by, Herning (kendt fra ‘Hvor fanden er Herning’;-)).

Er I vimmer hvor vi glæder os – vi skal sådan hygge os i det hus med høns, hund og græsplæne og ro og fred omkring os i stedet for et parkering hus som nærmeste nabo. Vi har ellers været glade for at bo i vores toplækre lejlighed, men alt har som bekendt en ende og nu er det tid for os til at flytte i landlige omgivelser og få et roligere liv. Det betyder så ikke K E D E L I G E R E liv, som nogen måske vil læse det, næ, nej, vi fortsætter sørme med vores særdeles aktive liv i ind- og udland sammen med Skibshunden Bobo.

Tre-på-tur vil stadig være på farten og leve og opleve sammen:-)

Nu tænker jeg at det er tid til at bestille flyttekasser? Hvor mange mon?

Vi tæller ned
b o b o i f l y v e r s k j u l f o r s o l e n
Vi tæller ned
o s t o – d u o g j e g

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.