Rejser

Og så den første lange tur til Malaga denne sæson

Og så den første lange tur til Malaga denne sæson
B E R E B E R E

Og så den første lange tur til Malaga i denne sæson….! Jaaaamen, er det virkelig allerede tid til at rejse igen? J A og vi glæder os for vildt og Skibshunden Bobo skal med!!

“Susie” er ikke engangkommet af vandet endnu (men det kommer hun i denne weekend og mere om det senere), men der skal jo planlægges…Vi har købt billetter til den 23. oktober og 25 dage frem, Y E S!!!

Vi skal vandre i bjergene, vandre på Promenaden og shoppe i de fine små og store byer i det sydlige Spanien, men først efter at vi har arbejdet lidt hver dag;-) Det er faktisk sandt, at vi arbejder når vi er i Spanien, selv om mange nok ikke rigtigt tror på det, når de ser billederne dernede fra, men jeg tager sjældent fotos af os siddende med hver sin iPad eller pc og svede ned i tastaturet, M E N den er god nok. Vi arbejder nok det meste af dagen i virkeligheden, blot på andre tidspunkter end de fleste mennesker…fordi vi kan og fordi det er sådan vi har det bedst:-)

Noget af det første vi skal er at gå 10 km ud til enden af Promenaden, så Bobo skal have sn rygsæk med i bagagen, så han kan hvile sine små poter ind imellem. Det bliver S Å sjovt at se ham i andre omgivelser og se ham møde spansk-“talende” hunde;-) Jeg skal nok Instagramme og tage mange billeder til bloggen..

Og så den første lange tur til Malaga denne sæson
B A L C O N D E E U R O P A
Og så den første lange tur til Malaga denne sæson
A L G A R R O B O
Og så den første lange tur til Malaga denne sæson
V O R E S U D S I G T

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.