Livsstil

Jeg elsker langsomme formiddage

Jeg elsker langsomme formiddage
D E T N Y E S T E K O N T O R

Jeg elsker langsomme formiddage her nede i Spanien, det er noget af det bedste jeg ved. Ikke at jeg sover længe og er en langsom starter, næ-næ, jeg er oppe så snart jeg vågner og aktiv med det samme. Får brygget kaffe, sat vasketøjet over i maskinen, tømt opvaskeren, gået med hunden, bader og vasker hår (en opgave i sig selv, da mit hår I K K E er af den nemme slags;-)) og så bliver der tilbered morgen æg med det hele og S Å er det jeg bliver langsom….For så sætter jeg mig ved min pc og åbner og besvarer mails, blogger, tjekker alle de sociale medier jeg er på p.t., Instagrammer lidt og hygger ellers bare mens Rene gør næsten det samme undtagen bloggeriet;-)

Når der så er gået et par timer pakker vi enten bilen og kører ned ad Bjerget for at gå tur eller handle eller køre ud for at kigge på landet. Nogle gange spænder vi bare skoene og går direkte her fra huset og ned til Puebloen, men det er ikke så ofte for den tur er M E G A hård.

Hvi vi har gæster er rutinen selvfølgelig en anden og det er også dejligt, for bliver dagene aldrig ensformige for os, når vi er her  så lang tid ad gangen. Vi ser virkelig frem til at vise vores gæster de steder vi holder af og nyde den dejlige mad sammen med dem og det er altid helt tomt, når de rejser hjem igen…og nu har vi haft gæster igen i en uges tid, men det kommer der mere om senere.

O G husker I cliff-hangeren om at vi var hernede kun 14 dage før denne tur?? Den hænger stadig, men vi er tættere på nu – følg med her på bloggen, for nu er det snart!

Jeg elsker langsomme formiddage
H E R E R P Æ N T
Jeg elsker langsomme formiddage
V A R P Å M A R K E D
Jeg elsker langsomme formiddage
V I E L S K E R U D S I G T E N
Jeg elsker langsomme formiddage
M I T K O N T O R
Jeg elsker langsomme formiddage
D A G E N S U D S I G T

3 Comments

  • Anne

    Jeg er spændt på cliffhangeren 🙂 følger ivrigt med især når du er i ES, vi er selv i området flere gange om året, da vi har købt lejlighed i Mijas for ikke så længe siden. Så det er forholdsvis nyt med at tage derned så ofte. Selvom jeg kan se I er i et andet område er det stadig omkring Malaga og det er jo altid godt med lidt fif og ja bare at læse om sol og sommer. Det er godt nok et vildt pænt hus i lejer. Flot indrettet.

  • Pia

    Hvor er det sjovt – mine dage starter nøjagtig som dine: først alle de praktiske ting fra hånden, og så en lang, rolig formiddag, hvor jeg får lavet alt det hyggelige med blog, sociale medier osv.

    Er faktisk også i Spanien i øjeblikket, på Mallorca, som er helt vidunderligt fredelig nu, udenfor sæsonen!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.