Rejser

R O M P E O L A S = Bølgebryder

R O M P E O L A S = Bølgebryder
B Ø L G E B R Y D E R

R O M P E O L A S = Bølgebryder og jeg som troede at det var navnet på familien som ejer restauranten….Jeg er jo i gang med så småt at lære mig noget spansk, som kan bruges til noget andet end kun lige at bestille et askebæger (som var det eneste jeg kunne sidste år ved denne tid;-)) og så er det sådan at jeg oversætter A L T hvad jeg læser på skilte, menukort, ja, alle vegne hvor jeg går eller kører.

På stranden er der masser af små strandcafeer og de hedder alle noget forskelligt, om jeg troede var familienavnet. Det sted vi nu kalder Strandkontoret hedder rigtigt Rompeolas og det betyder faktisk ‘bølgebryder’ på dansk!! Det giver sgu da meget godt mening, når stedet ligger direkte på stranden cirka 20 meter fra vandkanten. Så lærte jeg også det!!

Det er her Rene og Bobo holder pit-stop når jeg handler i Mercadona eller et andet supermarked og de råhygger med vin og vand og møder andre hunde og mennesker, så tiden flyver af sted og vupti, så er mor her tilbage og så nupper vi lige en halv time med den skønne udsigt inden vi kører op på Bjerget.

R O M P E O L A S = Bølgebryder
H Y G G E I S O L E N
R O M P E O L A S = Bølgebryder
B O B O O G F A R H Y G G E R
R O M P E O L A S = Bølgebryder
M A N B L I V E R L Y K K E L I G A F D E T H E R

 

R O M P E O L A S = Bølgebryder
A F T E N K L A R

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.