Spanien

Arbejdsdage og en smuttur til Spanien

Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
Loungen i Billund – vi er klar!

Arbejdsdage og en smuttur til Spanien det er hvad dagene har gået med og kommer til at gå med denne og næste uge, indtil vi flyver ned til de andalusiske bjerge igen-igen, for at være dernede i næsten en måned:-)

Men først til “Smuttur til Spanien” – hvorfor?!!

Jaaa, det er stadig en hemmelighed eller i hvert tilfælde så er der ikke rigtigt noget af fortælle, andet en at vi havde en allerdejligst tur og sørme var ude at gå på Promenaden for første gang i denne sæson, YES!!! – og så er der jo liiiiige det der, som jeg ikke kan fortælle om endnu, men det er mega spændende, så følg lige med, ikke?:-) 

Vi afrejste forrige mandag fra Billund og var hjemme her i Herning igen torsdag aften, så det var absolut en smuttur vi var på, men det var rejsen værd for vejret var fantastisk – 30 grader og blå himmel!

Som I sikkert er med på, så er vi jo nogle suckere for sol og sidste efterår og vinter tilbragte vi det meste af tiden i Algarrobo og Torre del Mar, hvor vi arbejdede, levede og bare N Ø D at der var varmt. Ja, vi fejrede endda julen dernede! Det har vi planer om at gøre igen i år. Vi har inviteret alle vores børn, men de fleste af dem var udenlands sidste år til jul, så de ønsker at hold julen i lille Danmark i år, så måske en eller to af dem kommer ned og fejrer jul i varmen:-)

Men hvor var det dog kønt at gense det fantastiske sted efter 9 måneders….Men det har så til gengæld været 9 måneder med Bryllup i Vietnam og hele den lange dansk sommer ombord på Susie 1 og 2 og hvor har vi nydt det hele:-)

Lige nu i disse dage er vi på det rigtige kontor i det midtjyske hvor vi afvikler møder og forbereder os på den første lange tur til Spanien, hvor vi er væk i 26 dage. For at det kan glide perfekt er der mange ting, som skal være planlagt, men vi har dygtige folk på sagen herhjemme, så vi kan slappe af og tage det helt roligt er jeg sikker på:-) Jeg har i hvert tilfælde tænkt mig at genoptage mine spansk lektioner snarest, for det kunne da være fedt om jeg kan bestille andet end et askebæger denne gang;-)

Inden vi rejser er der 1000 ting at gøre og det fortæller jeg mere om i næste indlæg – ses!

Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
Jasminen blomstrer og dufter
Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
Sikken en himmel…
Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
– og sikken en solnedgang
Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
Berebere 2016!!!!!
Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
Mere berebere
Arbejdsdage og en smuttur til Spanien
Sneak peak i ‘vores’ hus!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.