Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 11.

En Skibshunds dagbog - 11.
L O U N G E N

En Skibshunds dagbog – 11. Nu er jeg 8 måneder og har været med min mor og far ude at flyve for allerførtse gang. Vi skulle rejse ned til Andalusien i Sydspanien, fordi der er min mor og far altid om vinteren i meget lang tid. De kan godt lide at solen skinner hele tiden og man kan gå ture i shorts i december og de holder også juleaften dernede.

Da vi skulle af sted pakkede min mor vores kufferter og jeg blev helt bange for at jeg ikke skulle med, så for en sikkerheds skyld hoppede jeg hele tiden op i en kuffert, så de ikke skulle glemme mig. De glemte mig I K K E og jeg synes at det var vildt spændende at skulle med. Jeg gjorde mig umage for at være stille og hele vejen i flyveren og jeg var dygtig sagde de.

Da vi kom herned og jeg mærkede solen og varmen slappede jeg helt af og nød det, for i Danmark rystede jeg hele tiden af kulde, så hernede er der meget dejligere for en som mig. Jeg er også nogle gange med på gåturene og så holder vi mange pauser for min skyld og spiser frokost undervejs og så må jeg gerne sidde på en stol. Jeg kan godt blive helt træt og så falder jeg i søvn på stolen.

Men den dag vi lige var ankommet var jeg da godt nok fuldstændig færdig og faldt omkuld i en dyne i sofaen og jeg sov i 12 timer i træk – uden at skulle tisse eller noget:-)

Jeg elsker at være hernede og har lært at finde et skyggested, når det bliver for varmt for mig. Hej, hej og husk at følge med om et par uger, hvor jeg fortæller mere om mit liv!

En Skibshunds dagbog - 11.
P A U S E
En Skibshunds dagbog - 11.
J E G E R T R Æ T
En Skibshunds dagbog - 11.
S K Y G G E
En Skibshunds dagbog - 11.
O V E R T R Æ T

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.