Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 11.

En Skibshunds dagbog - 11.
L O U N G E N

En Skibshunds dagbog – 11. Nu er jeg 8 måneder og har været med min mor og far ude at flyve for allerførtse gang. Vi skulle rejse ned til Andalusien i Sydspanien, fordi der er min mor og far altid om vinteren i meget lang tid. De kan godt lide at solen skinner hele tiden og man kan gå ture i shorts i december og de holder også juleaften dernede.

Da vi skulle af sted pakkede min mor vores kufferter og jeg blev helt bange for at jeg ikke skulle med, så for en sikkerheds skyld hoppede jeg hele tiden op i en kuffert, så de ikke skulle glemme mig. De glemte mig I K K E og jeg synes at det var vildt spændende at skulle med. Jeg gjorde mig umage for at være stille og hele vejen i flyveren og jeg var dygtig sagde de.

Da vi kom herned og jeg mærkede solen og varmen slappede jeg helt af og nød det, for i Danmark rystede jeg hele tiden af kulde, så hernede er der meget dejligere for en som mig. Jeg er også nogle gange med på gåturene og så holder vi mange pauser for min skyld og spiser frokost undervejs og så må jeg gerne sidde på en stol. Jeg kan godt blive helt træt og så falder jeg i søvn på stolen.

Men den dag vi lige var ankommet var jeg da godt nok fuldstændig færdig og faldt omkuld i en dyne i sofaen og jeg sov i 12 timer i træk – uden at skulle tisse eller noget:-)

Jeg elsker at være hernede og har lært at finde et skyggested, når det bliver for varmt for mig. Hej, hej og husk at følge med om et par uger, hvor jeg fortæller mere om mit liv!

En Skibshunds dagbog - 11.
P A U S E
En Skibshunds dagbog - 11.
J E G E R T R Æ T
En Skibshunds dagbog - 11.
S K Y G G E
En Skibshunds dagbog - 11.
O V E R T R Æ T

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.