Livsstil

Skagen, here we come…eller fejring af en fødselar!

 

Skagen, here we come på fredag – og vi glæder os!!!

Der er dømt sommerhygge hos mine forældre i hjertet af skønne Skagen og denne gang er det i anledning af noget halvrundt fødselsdag, som jeg ikke skal komme nærmere ind på, men blot sige at det ikke er til at se det, hvis man ikke lige ved det:-)

Denne gang lykkes det vist for næsten alle at deltage, det vil sige mine søskende og jeg og Kaptajnen, mine børn og børnebørn, så der bliver gang i det lille gule hus.

Sommerferie 2014 166

Jeg håber virkelig også, at jeg får tid til lidt shopping denne gang, for i Skagen er der bare de lækreste butikker, både på gågaden og på havnen, som f.eks. Pier 1, der altid er et besøg værd og jeg plejer da at finde en ting eller to, som jeg absolut ikke kan leve uden at få med hjem:-)

Jeg skal nok tage et par fotos, hvis altså det er fotoegnede emner jeg finder denne gang – anyways, fotos kommer der helt sikkert efter sådan en weekend og du skal sandelig kigge med.

Jubii!! Hvor jeg glæder mig…..og i mellemtiden så man så kigge mig alene hjemme et par dag, hvor Kaptajnen er taget et smut ned på skibet sammen med nogle af vores unge mennesker for lige at give dem en sejltur mens vinden er lav og solen står højt:-)

Hvad skal jeg så lave imens jeg er alene hjemme??? Bum, bum, bum, jo! Det ved jeg godt….men mere om det senere.

Jeg håber du får et ligeså dejlig og lun onsdag, som jeg;-)

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.