Rejser

Første dag på Bjerget!

Første dag på Bjerget!
T E G N P Å A T V I E R S Y D P Å

Første dag på Bjerget! Fuld fart og masser af indtryk, det er vel opskriften på denne her først dag på Bjerget i denne omgang…

Vi stod op til regn efter en nat ned orden og lyn og masser af regn, men op af formiddagen lysnede det og vi bestemte os for at køre en tur til Còmpeta, for at kigge lidt på byen og de omkringliggende bjerge. Còmpeta er en af de “Hvide byer” i Andalusien, som mange danskere kender og holder af og byen ligger kun 19 km fra Algarrobo, hvor vi bor, så derfor er det jo oplagt at vi lige skulle på en tur derop på et tidspunkt og det tidspunkt blev i dag, mandag:-)

Jeg fik ikke taget billeder på turen, fordi det  19 km bjergkørsel og her mener jer altså, seriøs bjergkørsel!!!! Jeg har endnu ikke fået lavet en video af opkørslen til vores hus på bjerget, men den video jeg henviser til beskriver bare rigtigt godt, hvordan det er at køre herop på Bjerget og i dag kørt vi altså 19 km næsten på den måde hele vejen – det er langt:-)

Efter Còmpeta kørte vi ned til strandpromenaden i Algarrobo/Torre del Mar og gik N Æ S T E N vores 12 km, men også kun næsten for vi blev sultne på vejen og gjorde holdt hos S A F A R I  L O U N G E, hvor vi spiste dejligt mad inden vi vendte næserne hjemad.

Hjemme igen var der lige lidt arbejde at gøre og så faldt Bobo ellers om i sofaen og vi to mennesker tog os et velfortjent glas rosé og tjekkede ud:-)

Første dag på Bjerget!
T O M A T S A L A T O G S A F A R I P I L-P I L
Første dag på Bjerget!
T I L H Ø J B O R D S
Første dag på Bjerget!
I L O V E T H I S V I E W
K O N T O R E T P Å B J E R G E T T A K F O R I D A G
Første dag på Bjerget!
O V E R T R Æ T

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.