Livsstil

Livstegn herude fra det virkelige liv…!

 

 

Livstegn herude fra det virkelige liv...!
D E T E R M I G!

Livstegn herude fra det virkelige liv…! Og det er ikke fordi jeg mener at bloggerlivet, som jeg elsker højt, er et uvirkeligt liv, men simpelthen fordi det ‘andet’ liv, det liv, hvor jeg tjener mine penge til det daglige brød, ja, det liv, det har presset sig ind i mit blogger liv og har fuldstændig overtaget styringen de seneste par uger!!

Nu er jeg så heldigvis indrettet på sådan en måde at jeg tager tingene pretty much som de kommer til mig og da jeg fik denne her opgave, som fylder al min tid p.t., så snuppede jeg den da lige i farten og elsker det. Elsker at have susende tralvt hver dag og først gå ‘hjem’ (læs:op i lejligheden) hen ad aftenen, hvor Rene så har hygget op med levende lys og noget godt på Tv og måske hvis jeg er heldig en lille skvis vino til at fordøje dagen med:-)

Rene har jo fortsat den overgode stil fra Spanien med at spadsere en lang tur hver eneste dag – nu er han oppe på over 15 kilometer hver dag!! Cool!! Jeg går så med i weekenden og har tilmed fået mig et par vaskeægte vandrestøvler fra Salomon, som jeg allerede bor i, ja, jeg vil faktisk stramme den så meget og sige, at jeg tror jeg kunne gå jorden rundt i dem, for føj, hvor er de lækre at have på;-)

Nå, jeg når ikke mere i dag, men vender tilbage inden I når at tælle til weekend med updates på småt og stort, for der sker jo alligevel noget sådan hen ad vejen, selvom jeg er lænket til min ‘arbejdsskærm’ hele dagen;-)

Husk at tune ind på Instagram også!! @mormormedstiletter 🙂

Livstegn herude fra det virkelige liv...!
M I N E N Y E B E D S T E S T Ø V L E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.