Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 15.

En Skibshunds dagbog - 15.
M A S T H U N D

En Skibshunds dagbog – 15.

Ja, så kom vi hjem fra juleturen til Spanien og jeg synes altså godt nok, at der er noget koldt her i Danmark. Min mor og far har derfor købt en dynejakke til mig og det er dejligt lunt, når jeg skal på gaden, M E N den er altså lidt mærkelig rundt om mine ben, så jeg kommer altid til at gå lidt underligt, når jeg har den på. Så tror mine forældre at jeg har fået dårligt ben og tager mig op i rygsækken igen – ha ha ha – de ved slet ikke, at det er noget jeg finder på, fordi jeg ikke gider at gå med den dumme jakke!

Selvom jeg bliver båret det meste af vejen, nr vi går de lange ture, så er jeg smaddertræt bagefter og elsker at hoppe op i fars seng og putte mig, indtil jeg bliver opdaget;-)

Jeg har lige været i Skagen for nyligt og besøge min mormor og morfar – de er så søde og giver godbidder hele tiden, når min mor of far ikke ser det, s dem kan jeg vældigt godt lide. Deroppe gik vi også en lang tur helt ud til noget der hedder Grenen og hvor jeg i sommers mødte verdens største hund, tror jeg i hvert tilfælde.

Så har jeg lige set det allerførste ane i mit liv, nøøøøøj, hvor var det underligt, men dejligt nok at gå i – og tisse i, slet ikke koldt, som min mor tror….Nå, men hej hej, nu smutter jeg videre ud ad vejen sammen med min far på tur:-)

En Skibshunds dagbog - 15.
M A L A G A L U F T H A V N
En Skibshunds dagbog - 15.
P Å V E J T I L G R E N E N
En Skibshunds dagbog - 15.
F Ø R S T E S N E
D E N G L A D E V A N D R E R…

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.